Izbacivanje slepe žene iz autobusa je SKANDALOZNO i NEDOPUSTIVO: Gradski menadžer osudio postupak vozača

- To je nedopustivo, svi smo bili zgroženi - rekao je Vesić novinarima na Novom Beogradu i zahvalio se medijma koji su, kako je rekao, to brzo otkrili, da bi odmah Grad reagovao

  • 18

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je danas da je izbacivanje slabovide žene iz autobusa GSP-a skandalozno i nedopustivo.

 

Ovako je izgledala svađa vozača GSP-a i slepe žene koja je uvela psa vodiča u tramvaj! (VIDEO)

 

- To je nedopustivo, svi smo bili zgroženi - rekao je Vesić novinarima na Novom Beogradu i zahvalio se medijma koji su, kako je rekao, to brzo otkrili, da bi odmah Grad reagovao.

 

NASTAVLJA SE MUKA SLEPE ŽENE SA PSOM VODIČEM: Posle INCIDENTA u autobusu, IZBACILI je i iz TRAMVAJA?!

 

On je podsetio da se GSP odmah izvinio putnici, dok je protiv vozača pokrenut postupak.

 

VOZAČ KOJI JE IZBACIO SLEPU ŽENU SA PSOM BIĆE KAŽNJEN: Oglasio se GSP nakon incidenta! (FOTO)

 

- Nažalost, kada imate toliki broj vozača i vozila to se dešava, ali učinićemo sve da edukujemo vozače kada je reč o poštovanju prava osoba sa nekim hendikepom - rekao je Vesić.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • TT

    30. decembar 2015 | 14:46

    Ako je ikada sretnem u gradskom prevozu uvek bi joj ustupio mesto. A mislim da bi to učinili i mnogi naśi sugrađani. Nedopustiivo je i neljudski onako se odnositi prema njoj. Po onakvim vozačima ona nikada u životu ne bi mogla koristiti gradski prevoz ili bi możda trebala ostavljati cuku na stanicima da je satima čeka i stoji tamo iako bi joj u međuvremenu itekako trebao? Gospoda iz GSPa neka se probaju staviti u njen položaj i barem zamisliti kakav joj je život kao slepoj osobi. A njoj podrška i želja da istraje u ostvarenju svoga prava.

  • petak

    30. decembar 2015 | 15:48

    U Americi je vozac slepoj osobi stao i ispustio je na pogresnoj stanoci.Kompanija je zbog toga platila 12 miliona dolara odstete toj osobi a on prica o edukaciji i broju vozaca.

  • Suza

    30. decembar 2015 | 21:14

    Ne postoji firma u kojoj zaposleni rade nesto bez znanja nadredjenih. Verujem da su dobili instrukcije kako se ponasati u odredjenim situacijama. Nisu racunali na modernu tehnologiju i ljude koji beleze svaku situaciju koju mogu da objave. Da ovo nije snimljeno, ne bi se cuo glas javnosti toliko glasno, vec bi sve ostalo na recima, njegova rec protiv njene. Cudi me da se tu nije nasla i komunalna, verujem da bi mu pomogli u izbacivanju zene i psa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA