Počinje akcija "Borba protiv droge" u svim osnovnim i srednjim školama na Paliluli!

Ova akcija će se sastojati iz dva dela, jedan će biti u vidu tribine na kojoj će pričati stručnjaci o lošim dejstvima droge, ali i jedan lečeni narkoman koji će s đacima podeliti pakao kroz koji je prošao, a biće i odigrana predstava "Ljubav u doba kokaina"

  • 3

Gradska opština Palilula organizuje akciju pod nazivom "Borba protiv droge na Paliluli", namenjenu đacima viših razreda osnovnih i učenicima srednjih škola.

Akcija počinje 25. februara tribinom o narkomaniji, posle koje će biti prikazana predstava "Ljubav u doba kokaina" u Ustanovi kulture "Palilula" u 17.30 časova.

Na tribinama učestvuju dr Aleksandar Vujošević, psihijatar u Specijalnoj bolnici za bolesti zavisnosti u Drajzerovoj, Andreja Jovanović, koordinator centra "Zemlja živih", koji se bavi rehabilitacijom zavisnika, Goran Radenković, profesor na Bogosloviji, Simonida Milojković, autorka knjige i predstave "Ljubav u doba kokaina".

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Takođe će gostovati i izlečeni narkoman, koji će u otvorenom razgovoru sa publikom ispričati kroz kakav užas prolaze narkomani i njihove porodice.

Predstava "Ljubav u doba kokaina" je istinita priča o dvoje mladih koji su neoprezno zakoračili u pakao droge i pošli na put bez povratka. U režiji Radeta Vukotića, glavne uloge igraju Marijana Mićić i Marko Marković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lilit

    24. februar 2016 | 14:26

    Bolje bi bilo da pohvatate te prodavce droge a ne da samo nešto pametujete (kakvi bre stručnjaci i edukatori, to je farsa)i gubite vreme na nekave tribine! U Lazarevcu vam narod da imena i slike tih trovača a policija NIŠTA!!! Svaki kraj poznaje svoje trovače.

  • Nana

    24. februar 2016 | 13:58

    Kad sam ja pre deset godina srednjoj školi to radila direktorka je rekla " mi to nemamo". Sad će i ta direktorka valjda sebi priznati istinu.

  • dragče

    26. februar 2016 | 13:23

    Srbija je leglo narko dilera Beograd je centar za distribuciju (splavovi,diskoteke,klubovi) a Rakovica glavno skladište a Petlovo Brdo zlo i naopako plus dileri i policija rade zajedno...napredna Srbija ako ovako nastavi uskoro će trećina populacije biti navučena...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA