PIJACA "ZEMUN" USKORO DOBIJA NOVI IZGLED: Počeli radovi na popločavanju pijačnog platoa (FOTO)

Za vreme trajanja radova na Masarikovom trgu, privremena pijaca smeštena je ispred zgrade opštine Zemun i na Omladinskom trgu, gde sugrađani pored zanatskih proizvoda, mogu nabaviti voće, povrće i namirnice animalnog porekla

  • 3

Ivan Sočo, direktor JKP "Gradske pijace" i Gavrilo Kovačević,član Privremenog organa gradske opštine Zemun, obišli su danas pijacu "Zemun" na Masarikovom trgu, gde su počeli radovi na popločavanju pijačnog platoa.

GRAFITE NE VOLE, ALI KALEMEGDAN IH OSTAVLJA BEZ DAHA: Kako strani turisti vide Beograd sa brodova?

- Nakon dobijanja saglasnosti Zavoda za zaštitu spomenika kulture grada Beograda i Rešenja Sekretarijata za urbanizam i građevinske poslove, stvorili su se svi neophodni uslovi kako bi se pristupilo radovima na popločavanju pijačnog platoa, koji su na žalost bili odloženi zbog izvođenja radova na zameni kanalizacionih i vodovodnih cevi, koje je proteklih nedelja izvodio JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" i radova JKP "Beogradske elektrane" na sanaciji toplovoda - rekao je Ivan Sočo, direktor JKP "Gradske pijace" i dodao:

Beograd obeležio Dan planete Zemlje!

Foto: Promo Foto: Promo

- Danas su počeli radovi na popločavanju Masarikovog trga, koji će za 60 dana dobiti potpuno novi izgled. Nakon završetka radova ceo pijačni kompleks vizuelno i funkcionalno će biti objedinjen u jednu celinu, u duhu 19 veka, čuvajući tradicionalnu ulogu pijace "Zemun" u širem gradskom socio-istorijskom i kulturnom smislu.

A NA OTVARANJU TAŠA SPEKTAKL: Rokerima uručene plakete Beograda! (FOTO)

Foto: Promo Foto: Promo

Za vreme trajanja radova na Masarikovom trgu, privremena pijaca smeštena je ispred zgrade opštine Zemun i na Omladinskom trgu, gde sugrađani pored zanatskih proizvoda, mogu nabaviti voće, povrće i namirnice animalnog porekla.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • snooker

    22. april 2016 | 21:53

    Pa sta ce nam novi putevi, novi vozovi, nove pijace.. Od cega da kupm nesto na toj "novoj" pijaci? Cim je nova, mora da su i cene nove!

  • Kragujevac

    23. april 2016 | 13:38

    Sta nas briga za Zemun pijaca, daj vidite u strogom centru Kragujevca kakva je pijaca, ni na sta ne lici. Samo se pise o Beogradu, sredite i u kragujevcu pijaca da lici na nesto i da bude zatvorenog prostora a ne kisa pada ne mogu nista da kupim pokisne covek.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA