HVALA VAM, LJUDI, ZBOG VAŠEG TRUDA JE BEOGRAD METROPOLA: Siniša Mali obišao radnike na podnevnoj vrelini

– Beograd je veliki sistem i njegova preduzeća moraju raditi i kad su veliki snegovi i kad je velika vrućina - rekao je Mali.

  • 5

Gradonačelnik Siniša Mali obišao je danas radnike JKP „Beograd-put”, koji rade na asfaltiranju trotoara u Ulici kneza Miloša, gde se uverio da se poštuju svi zahtevi u oblasti zaštite na radu pri visokim temperaturama.

VUČIĆ O ZLOČINU U ZAJEČARU: Nisam siguran da bi smrtna kazna kretena sprečila da uradi to što je uradio!

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Nakon razgovora sa radnicima, gradonačelnik je istakao da sva gradska komunalna preduzeća funkcionišu normalno i da su preduzete sve mere kako bi se zaštitilo zdravlje zaposlenih u gradskim komunalnim preduzećima.

VULIN O PRIHVATANJU AMERIČKIH ZATVORENIKA: Nije pretnja po bezbednost, već usluga svetskoj sili!

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

– Beograd je veliki sistem i njegova preduzeća moraju raditi i kad su veliki snegovi i kad je velika vrućina. Dobar rad primećuju i naši sugrađani i po njihovim reakcijama vidimo da su zadovoljni kako rade ljudi iz „Zelenila”, „Čistoće”, „Beograd - puta”, GSP „Beograd” i drugih komunalnih preduzeća. Mora se priznati da im nije jednostavno, ali sistem mora da funkcioniše jer je Beograd veliki grad i moramo biti odgovorni. Ipak, oni za rad po ovakvim uslovima zaslužuju da im se kaže „hvala” za sav trud jer je svako od njih uradio svoj deo posla kako bi grad i pri velikim temperaturama funcionisao kao svetska metropola. Zauzvrat, mi preduzimamo sve što je u našoj moći da se njihov rad obavlja na što bezbedniji način, da prave dovoljno pauza, imaju osveženje i rade sa savremenom opremom kako bismo nastavili da pravimo lepši i bolji Beograd – rekao je gradonačelnik Siniša Mali.

Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić Foto: Tanjug/Dragan Kujundžić

Radovi u Ulici kneza Miloša podrazumevaju obnovu 4.500 kvadratnih metara trotoara sa obe strane ulice, u ukupno četiri faze. Trenutno su u toku završni radovi u trećoj fazi, a kompletan posao biće obavljen do kraja nedelje.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VUK2008

    13. jul 2016 | 15:40

    Treba raditi i platiti od hvala nema nista!

  • 15Sale

    13. jul 2016 | 15:32

    Svaka cast za ovako gest!

  • N i a

    13. jul 2016 | 16:03

    Inace sta bi od najavljene kompletne rekonstrukcije ove ulice, zasto se rade trotoari ako ce cela biti obnobljena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA