Odmarao sam u sobi, a onda mi je AUTOBUS ULETEO U KUĆU!

- Gledao sam televiziju kada sam čuo prasak i strahovit udarac. Samo sam u jednom momentu video kako regal pada i osetio sam snažan bol kada me je pogodila cigla - priča Milroad Manojlović

  • 0

Nakon sudara sa "golfom" autobus je uleteo u kuću Milorada Manojlovića u Busijama, i tom prilikom je povređeno četvoro dece. Do nesreće je došlo na raskrsnici u Bovanskoj ulici u novom naselju, jer se "golf" koji se kretao sporednom ulicom nije zaustavio na znak stop i bez kočenja je udario u autobus koji je prevozio decu.

Zatim, autobus je udario u kuću.

- Gledao sam televiziju kada sam čuo prasak i strahovit udarac, a onda je počela neka prašina da pada po meni, nisam bio svestan šta se dešava. Samo sam u jednom momentu video kako regal pada, a vrata su poletela ka meni i udarila i udarila me u vrat. Zatim sam osetio snažan bol u rebrima kad me je pogodila cigla - priča Milorad za beogradske medije.

Manojlović je odmah skočio i počeo da pomaže deci da izađu iz autobusa.

- Bilo je stršano, deca su bila u krvi. Jednoj devojčici su izbijeni prednji zubi, drugi dečak je bio u dubokoj nesvesti, jedan je dobio potres mozga, ostali su ugruvani - dodaje on.

Inače, meštani ovog prigradskog naselja kažu da u njemu nema signalizacije.

- Na ovoj raskrsnici nema ni obeleženog prešačkog prelaza, ni semafora, ležećih policajaca, a znak "stop" je jedva vidljiv i niko ne staje na njega - pričaju meštani.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA