BEOGRADSKE ULICE ĆE SUTRA BITI BEZBEDNE: Stefanović najavio dovoljan broj policajaca na Paradi ponosa

- Budni ćemo biti i nećemo dozvoliti da atmosfera u kojoj nije bilo naznaka da neće biti većih sukoba opusti policiju. Prisutni ćemo biti u dovoljnom broju da osiguramo red i mir na ulicama Beograda - poručio je Stefanović

  • 34

Ministar policije Nebojša Stefanović je izjavio večeras da će sutra na Paradi ponosa biti angažovan dovoljan broj policajaca koji će osigurati bezbednost na beogradskim ulicama.

DA LI ĆE SE ODRŽATI PARADA PONOSA? Danas konačna procena bezbednosti Prajda

- Ovo je i dalje skup visokog rizika i želim da zamolim sve sugrađane da se sutra uzdrže od nasilja. Važno nam je da niko ne misli da će rušenjem i paljenjem grada i sukobima sa policijom postići bilo koji efekat - rekao je Stefanović za RTS.

Ministar, ipak, ne očekuje veće proteste i probleme i ističe da će biti angažovan dovoljan broj policajaca koji će osigurati da sutra ne bude nereda u Beogradu.

- Budni ćemo biti i nećemo dozvoliti da atmosfera u kojoj nije bilo naznaka da neće biti većih sukoba opusti policiju. Prisutni ćemo biti u dovoljnom broju da osiguramo red i mir na ulicama Beograda - poručio je Stefanović.

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    17. septembar 2016 | 22:08

    Znaci moram 5 sati ranije da krenem na ispit zbog vase glupe parade!

  • Mala

    17. septembar 2016 | 22:52

    Sta oni izvode svake godine, setaju ulicama niko ih ni ne pogleda, sto ta grupica blokira centar, pa neka idu bre na neku livadu da se okupljaju,to sto moja deca moraju da sede u kuci zbog te sake jada strasno

  • hmm

    17. septembar 2016 | 21:47

    Naravno da ce biti bezbedne kad ce biti prazne! Zabraniti pesacima od slavije do terazija zbog te sacice jada je nacuveno i ugnjetavanje mojih ljudskih prava!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA