≫ 

NEZAPAMĆENA TUČA U BEOGRADSKOM TRAMVAJU: Kada je uletela i žena sa BEBOM nastao je pravi haos! (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Snimak koji je objavljen na Jutjubu ne prikazuje početak svađe, ali se čuje kako muškarac, koji je jedan od aktera svađe, govori nekom drugom mladiću da ženu, koja je drugi akter, skloni od njega. Međutim, tada kreće haos

  • 67

U javnom prevozu u Beogradu, bukvalno svašta može da se vidi. Od nesvakidašnji odevnih kombinacija, frizura, pijanih ljudi. Ali, ipak ono što nije toliko često su tuče.

Naime, u jednom tramvaju je došlo do obračuna između muškarca i žene. Snimak koji je objavljen na Jutjubu ne prikazuje početak svađe, ali se čuje kako muškarac, koji je jedan od aktera, govori nekom drugom mladiću da ženu, koja je drugi akter, skloni od njega.

Međtuim, u tom momentu mladić od koga je muškarac zatražio pomoć se zaleće i kreće da ga udara, a tada nastaje pravi haos.

Kreće tuča u kojoj učestvuje nekoliko od osoba, od kojih jedna žena u rukama drži malo dete, koje sigurno nema ni godinu dana.

Ipak, čitav ovaj haos je prestao kada je tramvaj stao na stanici, i kada je muškarac, akter svađe, izašao napolje, a beba, na sreću je ostala nepovređena.

Pogledajte tuču u tramvaju:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA