≫ 

PRATITE UŽIVO STANJE NA BEOGRADSKIM ULICAMA: Za sada, bez većih zastoja

Telegraf servis vam svakog jutra donosi najbitnije informacije za početak radnog dana

  • 4

I ovog prohladnog jutra, Telegraf servis se pobrinuo da vam maksimalno olakša kretanje po gradu. Stiže vam puš notrifikacija, sa svim najbitnijim informacijama, kakvo vas vreme očekuje, trenutno stanje na ulicama Beograda, kolovozu u Srbiji, kako je protekla noć u prestonici, a saznaćete i šta vam za ovaj dan poručuju zvezde.

VREME U SRBIJI

U Srbiji će danas jutro biti sveže, ponegde sa kratkotrajnom maglom, a tokom dana biće pretežno sunčano i malo toplije.

Vetar slab, zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura na jugoistoku oko tri stepena, u ostalim predelima od šest do 12 stepeni, a najviša dnevna od 22 do 26 stepeni.

U Beogradu vetar slab, zapadni i jugozapadni. Jutarnja temperatura od 8 do 12 stepeni, najviša dnevna oko 25 stepeni.

Detljniju vremensku prognozu možete pogledati OVDE.

Foto: E-stock.us Foto: E-stock.us

KAKO JE PROTEKLA NOĆ U BEOGRADU?

Noć u Beogradu protekla je relativno mirno, a Hitna pomoć imala je 88 intervencija od čega 14 na javnom mestu.

Za pomoć su se najviše javljali hronični bolesnici, među kojima su preovlađivali srčarni bolesnici sa bolom u grudima i astmatičari sa gušenjem, rekla je portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Tokom jučerašnjeg dana Hitna pomoć je intervenisala 121 put, od toga 55 puta na javnom mestu, a dogodilo se 13 saobraćajnih nesreća.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

SAOBRAĆAJ U SRBIJI:

Trenunto nema vanrednih prekida na glavnim državnim putevima I i II reda, a slično je i na autoputevima ali i na naplatnim rampama na kojima se tokom dana ne očekuju duža zadržavanja od onih redovnih, od svega par minuta koja su dovoljna za naplatu putarine.

Prema poslednjim informacijama, na graničnim prelazima, na putničkim terminalima trenutno nema dužih zadržavanja od 20 min.

SAOBRAĆAJ U BEOGRADU:

Ovog pomalo maglovitog jutra u Beogradu nema većih gužvi i zadržavanja

Printscreen/Naxi.rs Printscreen/Naxi.rs

Na Autokomandi je saobraćaj umerenog intenziteta.

Printscreen/Naxi.rs Printscreen/Naxi.rs

Na Brankovom mostu u pravcu Novog Beograda je saobraćaj umerenog intenziteta, dok u pravcu grada nema gužvi.

Uživo stanje na ulicama možete pratiti OVDE.

Foto: crkvenikalendar.com Foto: crkvenikalendar.com

SVETAC DANA

Danas se obeležava sećanje na svetu mučenicu Sevastijanu.

Sveta Sevastijana je živela u vreme cara Domicijana, i bila je učenica svetog apostola Pavla Igemona Georgija.

Naređeno je da je zarobe, pa su je uhvatili u gradu Markijanopolju. Zarobili su je, tukli i mučili, zatim su je bacili u užarenu peć, ali je ona i uprkos tome ostala nepovređena.

Više pročitajte OVDE.

Foto: Profimedia/Panthermedia Foto: Profimedia/Panthermedia

DNEVNI HOROSKOP

OVAN: Sve se odvija po planu i nema potrebe da brinete previše. Možete da očekujete veoma pozitivne poslovne okolnosti. BIK: Moguće je da niste dovoljno posvećeni poslu i da jednostavno nemate koncentracije za neke stvari. BLIZANCI: Možete da očekujete malo nestabilnu situaciju na polju finansija.Mogiuće je da razmišljate o pozajmici ili kreditu. RAK: Imate veoma dobru poslovnu taktiku koje se držite onda kada želite da ostvarite veliki uspeh. Osvojićete osobu sa kojom flertujete, samo je potrebno da napravite prvi korak ka njoj. LAV: Potrebno je da pokažete veliku dozu odgovornosti ako žeite da napredujete na ovom polju. Našli ste novu ljubav i veoma ste srećni zbog toga. DEVICA: Moguće je da niste sasvim zadovoljni trenutnom situacijom na poslovnom planu, jer ima mnogo otežavajućih faktora. VAGA: Ambiciozni ste i uradićete sve ono što je do vas kako biste ostvarili veliki poslovni uspeh. Prilično ste nesigurni u komunikaciji sa suprotnim polom. ŠKORPIJA: Može se reći da se postepeno vraćate u uobičajeni tok događaja u kom nema nekih drastičnih promena i odstupanja. STRELAC: Današnji dan je veoma povoljan za sklapanje poslovnih ugovora! Ono što danas budete potpisali biće vam važno na duže staze. JARAC: Funkcionišete pod prevelikim pritiskom u poslovnom okruženju i samo je pitanje trenutka kada ćete poželeti promenu. VODOLIJA: Morate se pomiriti sa okolnostima u kojima ste trenutno, jer ne postoji mnogo toga što biste mogli da promenite. RIBE: Današnji dan vam nije preterano povoljan, pogotovo ako se bavite privatnim poslom. Ne upuštajte se u rizike.

Detaljan horoskop za vaš horokopski znak možete pročitati OVDE.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Grof Niš

    29. septembar 2016 | 08:26

    Recite mi sta nas van Beograda zanima vest kakav je saobracaj u Beogradu... Ako samo pisete u ovom Telegrafu samo za Beograd onda da izbrisem vasu aplikaciju... Uporno potencirate kao da samo Beograd u Srbiji postoji. Stop Beogradizaciji...

  • Petar

    29. septembar 2016 | 14:29

    Ti u Beogradu idu na posao i lepo da je guzva ,a mi sto zivimo u manjim gradovima nemamo takav problem jel nista ne radi u 6-7 nema guzve jer nema ni radni mesta fabrike zatvorene a novi ni u nagovestaju.

  • Cetnik

    1. oktobar 2016 | 12:07

    Jaka stvar sto je guzva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA