Sećate se kako su kostimirani prošetali Knezom, pa izazvali histeriju prolaznika: Onda su uradili nešto još bolje! (FOTO)

Kostimirani junaci iz svetski poznate serije "Igre prestola" nastavili su da fasciniraju Beograđane

  • 3

Pre nekoliko dana Beograđani su bili prijatno iznenađeni kada su u Knez Mihailovoj ulici sreli ljude koji su se kostimirali u glumce u svetski poznatoj seriji "Igre prestola". Ipak, taj njihov čin nije bio jedini.

ZIMA DOLAZI, USRED BEOGRADA: Ovako obučeni opušteno su šetali Knezom, a blicevi su sevali na sve strane (VIDEO)

Naime, oni su tako kostimirani ušli i u jedan GSP autubos, gde su oduševili sve građane koji su se u tom momentu našli u vozilu.

Osmesi na njihovim licima govore da su ljudi reagovali pozitivno na njihovu pojavu:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    5. decembar 2016 | 11:18

    U Srbiji ,odavno, postoje "Igre prestola"... (Jos od dolaska, tzv."prestoloaslednika",i ostalih pripadnika ,"plave krvi",koji, medju sobom ne govore, zbog grabeza ,koji je - u toku.Na nasledstvo ceka 44 osoba, cije su tuzbe predate - sudu u Strazburu.)...

  • dragan

    5. decembar 2016 | 11:08

    nema tu nista lose..... lose je to kada se u centru beograda devojka skine sasvim gola i tu svoju golotinju ona nazove umetnoscu, prolaznicima pokazuje golo telo, a organi reda na to nisu reagovali,valjda je njima u redu, po zakonu da se devoijke gole setaju ulicom u centru beograda. naravno neke novine su tu njenu golotinju nazvali umetnoscu ,pohvalili sve to......naravno vi telegraf ne spadate u njih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA