TRAGEDIJA JEDVA IZBEGNUTA: Kamion USRED BEOGRADA krenuo u rikverc i survao se na parkirane automobile (VIDEO)

- Kad sam video da kamion ide pravo na mene u rikverc, sledio sam se! Skrenuo sam naglo s puta u neko blato kako bih izbegao da me pokosi - rekao je jedan od vozača koji se zatekao na licu mesta

  • 4

Kamion težak 15 tona umalo nije pobio ljude kad je bez kontrole krenuo niz Ulicu pilota Mihajla Petrovića u Beogradu, sleteo s puta i survao se niz padinu na parkirane automobile.

Vozač kamiona Goran Z. (35) prethodno je izašao iz teretnjaka kako bi proverio točkove koji su, prema njegovoj izjavi, u momentu zablokirali. Istog sekunda kada je Goran kročio na asfalt, kamion je krenuo unazad i na blagoj nizbrdici postepeno dobijao na ubrzanju.

Šofer je u panici pokušao da ponovo uđe u kabinu i zaustavi kamion, ali bezuspešno. Vozači drugih automobila, koji su dolazili u susret šleperu bez kontrole, u šoku su nekako uspevali da ga izbegnu.

- Kad sam video da kamion ide pravo na mene u rikverc, sledio sam se! Skrenuo sam naglo s puta u neko blato kako bih izbegao da me pokosi. Vozači iza mene su isto bežali od kamiona, kako se ko snalazio - ispričao je jedan vozač, koji je posle sletanja teretnjaka odmah otrčao da vidi da li je nekom potrebna pomoć.

Kamion je punih 150 metara bez kontrole išao unazad, da bi na kraju oborio drvo, sleteo s puta, survao se niz padinu, prevrnuo se i pao na nekoliko parkiranih automobila.

- Pukom srećom nije bilo žrtava, jer je iz jednog od parkiranih automobila čovek sa detetom izašao samo nekoliko sekundi ranije. Pričinjena je velika materijalna šteta. Vozač kamiona Goran Z. nije imao alkohola u krvi - ispričao je izvor iz policije.

(Telegraf.rs / Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dusko

    11. decembar 2016 | 20:17

    Izaci iz kamiona a ne povuci rucnu cak i na ravnom je totalni amaterizam...oduzeti vozacku u najmanju ruku

  • Milojko

    11. decembar 2016 | 23:28

    Ručna je zskon

  • Giks

    11. decembar 2016 | 21:05

    Posao u pridavnicu a nije ubacio u brzinu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA