≫ 

Haos na Košutnjaku: U tuči na uranku povređene dve osobe

Hitna pomoć je noćas imala 116 intervencija od kojih 17 na javnom mestu, a za pomoć se se od hroničnih bolesnika javljale sve grupe - srčani, astmatičari, hipertoničari...

  • 32

Uživo smo na Košutnjaku:

U tuči u beogradskom parku Košutnjak, kod Hajdučke česme, povređene su dve osobe, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Skočila pravo u smrt: Žena se bacila sa 15. sprata zgrade u Zenici!

Tinejdžer hitno prevezen u Tiškovu: Migranta (16) udario autobus kod Ekonomskog fakulteta

Portparolka te službe Nada Macura rekla je da je Hitna pomoć primila poziv oko 7.05 časova, kao i da su povređeni prevezeni u Urgentni centar.

U saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila u Bulevaru oslobođenja kod Hrama u 18.23 sati, jedna ženska osoba zadobila tešku traumu i prevezena u Urgentni centar na reanimaciju, rekal je Macura.

Tokom noći, u Južnom bulevaru u Beogradu došlo je do pucnjave u balonu za fudbal, kada je povrede vatrenim oružjem zadobio 20-godišnji muškarac, koji je potom reanimiran, rekla je Macura.

Prema njenim rečima, do pucnjave je došlo u 20.48 sati preko puta prekare "Klas", nakon čega je muškarac, s povredama stomaka i grudnog koša, prevezen u Urgentni centar.

Protekle noći dogodila se i jedna saobraćajna nezgoda, u 02.51 sati u Kumodraškoj ulici, pri čemu je lakše povrede zadobio 24-godišnji muškarac i potom prevezen u Urgentni centar.

Hitna pomoć je noćas imala 116 intervencija od kojih 17 na javnom mestu, a za pomoć se se od hroničnih bolesnika javljale sve grupe - srčani, astmatičari, hipertoničari...

Posle te saobraćajne nezgode intervenisala je i druga lekarska ekipa, koja je na licu mesta zbrinula dve osobe, dodala je Macura.

Daljinac baner

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Assd

    1. maj 2017 | 10:21

    Ne znaju da uzivaju, pijana goveda od ranog jutra!

  • polat

    1. maj 2017 | 10:05

    ovi sto rostiljaju I ne znaju sta je prvi maj samo traze razlog za pijanku I javasluk,a naravno tu ne spada radnik koji nema osnovna sredstva za zivot a kamoli za rostilj,tu su vecinom navijacke grupe,kriminalci,partijski miljenici pa zato ima I ovakvih incidenata

  • BUZDOVANI

    1. maj 2017 | 10:14

    Sve sami klosari alkosi i narkosi po livadama...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA