Od sutra preko pontona do plaže Lido (FOTO) (VIDEO)

- Tradicionalno postavljanje mosta ima višestruku korist i za građane i za pripadnike vojske - kaže potpukovnik Siniša Marinković

  • 0

Pripadnici Vojske Srbije angažovani na sklapanju mosta preko reke Dunav, do plaže Lido u Zemunu, danas privode radove kraju. Preko pontonskog mosta klase 20 tona i dužine oko 365 metara, koji povezuje Veliko ratno ostrvo sa levom obalom Dunava, moći će da prelaze pešaci i laka vozila do 20 tona, od sutra, 20. juna, pa sve do 1. septembra.

Svaki dan se kupate na Lidu, a nemate pojma kakve sve TAJNE krije VELIKO RATNO OSTRVO! (FOTO)

Foto: mod.gov.rs Foto: mod.gov.rs

Komandant 1. pontonirskog bataljona Rečne flotile potpukovnik Siniša Marinković rekao je da već tradicionalno postavljanje mosta ima višestruku korist i za građane i za pripadnike vojske.

Foto: mod.gov.rs Foto: mod.gov.rs

- Pripadnici 1. pontonirskog bataljona rade na uspostavljanju mostovnog mesta prelaska od Zemunskog keja do plaže Lido kako bi građanima bili omogućeni pristup i korišćenje poznate zemunske plaže.

Foto: mod.gov.rs Foto: mod.gov.rs

- Izrada mosta je veoma zahtevan posao koji se često obavlja na visokim temperaturama, ali koristan je i za nas i za građane. Time proveravamo naše sposobnosti, odnosno osposobljenosti, a građani dobijaju bezbedan prelaz do kupališta - izjavio je potpukovnik Marinković.

Foto: mod.gov.rs Foto: mod.gov.rs

Pogledajte radove na postavljanju mosta:

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA