Vučić: U Gromu zaplenjena droga dovoljna za pola Meksika!

- Ovo je prvi put da nisu znali kad kreću hapšenja, prvi put da nije akcija bila provaljena, iako se radilo o akciji velikih razmera i zato je imala ovakve rezultate - rekao je prvi potpredsednik Vlade Srbije

  • 16

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić pripisao je uspeh akcije "grom" činjenici da prvi put informacije o jednoj takvoj operaciji nisu unapred "procurele".

Vučić je rekao da se to ranije događalo sa sličnim operacijama, jer su narko-dileri imali "svoje ljude" u vlasti.

On je izjavio da je u okviru akcije "grom", koja je izvedena na 919 lokacija širom Srbije, postupak pokrenut protiv 274 osobe, a da je u nastavku operacije privdeneno još 28 osoba.

Uhapšeni su, objasnio je, oni koji diluju drogu našoj deci, kod kojih su pronađeni arsenali oružja, koje im služi za ubijanje pripadnika rivalskih grupa i napade na organe reda, rekao je Vučić meštanima Srpskog Miletića, sela nadomak Odžaka.

On je dodao i da je pronađeno toliko droge da je moglo da se "snabde pola Meksika".

Prema njegovim rečima, ta vrsta kriminalnih aktivnosti dostigla je tolike razmere zato što su i narko-dileri imali svoje ljude u vlasti, pa su mogli da dobiju korisne informacije i da izbegavaju privođenja.

- Ovo je prvi put da nisu znali kad kreću hapšenja, prvi put da nije akcija bila provaljena, iako se radilo o akciji velikih razmera i zato je imala ovakve rezultate - rekao je Vučić.

On je naveo, u tom kontekstu, da je Srbija prvi put posle 12 godina napredovala na listi brobe protiv korupcije.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wormer

    10. decembar 2013 | 16:45

    Xaxxaxaxaxxaxaxaxaax Kakav demagog,ovaj vredja i obolele u Lazinoj Hahhahahahahhahahahah

  • Mici

    10. decembar 2013 | 16:03

    A sta je sa Velikim Trnovcem?

  • kako ovaj lik lupeta?!

    10. decembar 2013 | 16:19

    "...dovoljna za pola Meksika...?" Sta to treba da znaci i kakve su to izjave i ko je on da kaze sta je dovoljno za "pola" jedne suverene drzave! Ni jedan zaista bitan i znacajan diler u Srbiji nije ni okrznut - to je jedina i potpuna Istina!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA