ŽELI IDEALNU: Milijarder traži nevinu, mladu i zgodnu! (FOTO)

Rus (39) je preko internet stranice za upoznavanje dao oglas u kojem traži ženu svog života. On će se oženiti onom koja se čuvala samo za njega i nije ukaljala svoju intimu. Neće ga zadovoljiti maloletnice niti one "dobre u duši"

  • 23

Jedan ruski milijarder nudi svoje vile, zlato, bunde i sebe onoj koja će mu ponuditi sve što on nema. Idealna žena za njega mora da bude nevina, zgodna i mlada, to jest treba da ima između 16 i 20 godina.

Ruski milijarder (39) preko internet stranice za upoznavanje Abooda.com dao je oglas u kojem traži ženu svog života.

On će se oženiti onom koja se čuvala samo za njega i nije ukaljala svoju intimu. Neće ga zadovoljiti maloletnice "dobre u duši". A buduća supruga mora da ima i dobre atribute.

- Ona, između ostalog, mora da bude nežna, pažljiva, odana i mora da zna da ceni porodične vrednosti - opisuje bogataš ženu iz svojih snova, a za nju je spreman da da svoje vile, zlato i bunde ne bi li dobio ono što nema.

Šta sve čeka odabranicu ovog milijardera, koji se predstavlja pod pseudonimom "Princ", pokazao je na svojim fotografijama.

U domu koji liči na dvorac, princ prikazuje raskoš kako svoje kuće, tako i svoje garderobe.

Uveren je da će mlada devojka delovati na njega kao eliksir mladosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Više sa weba

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA