10 sigurnih načina da vam dete završi kod psihijatra (GIF)

Ako mislite da niste dovoljno upropastili svoje dete, evo jednog zanimljivog priručnika na tu temu. Biti normalan je dosadno!

  • 0
Najgori roditelji Foto: Twitter

U današnja vremena, nije zgoreg da nađete dobrog dečijeg psihijatra čim saznate da ste trudni. Osim što su luda vremena, danas su najobičnije osobine poput stidljivosti duševni poremećaji. Niko nije stidljiv - sada imaju društvenu anksioznost.

Međutim, ako želite da vaše dete osigura svoje mesto u društvenoj ustanovi u Palmotićevoj, ali da ima specijalan tretman, možete pomoći ako krenete na vreme.

Evo deset načina da i vi date svoj ne mali doprinos u psihičkoj poremećenosti sopstvenog mladunčeta!

TO JE TAJNA!

shhh

Kada vas dete upita koje vam je dete omiljeno, recite mu "Ti, ljubavi mamina, ali to je tajna! Ne smeš to nikom da kažeš". Ponovite svakom detetu. Biće ovo zanimljiva tema na vašoj sahrani!

ZABAVNA LISTA

i-hate-kids

Umesto da držite konvencionalnu listu za nabavku namirnica na frižideru, možete jednostavno napraviti listu svega što ste mogli da postignete u životu da njih niste rodili i postali majka. Bogata advokatica? Filmska zvezda? Vaša deca i njihovi psihijatri žele da znaju.

VODITE TAJNI DNEVNIK

daria, deca

Ali ne previše tajni. Napišite u njemu da je vaša ćerka, recimo, Sandra, obećana Džastinu Biberu na rođenju. Ako uradi sve kućne poslove i bude dobra u školi, pustićete je da se uda za njega. Sakrijte dnevnik u Sandrinoj sobi. Pravite se ludi u junu.

BUDITE ISKRENI

mama, kul mama

Nemojte lagati. Recite im iskreno kako nastaju deca. Mama i tata su se napili - ceo život će se kajati zbog rezultata. Mamu je šutnuo dečko pa je najzad spustila kriterijume i udala se za ovog debila. Deca nastaju činom zbog kog roditelji pate celog života. Ne lažite svoju decu!

BULJAVE OČI

oci

Igrajte se ove igre. Nacrtajte buljave oči svuda i pravite se da ih ne vidite i da dete izmišlja. Možete nacrtati i par na vratu i tražiti da ćerki da vam isplete pletenicu. Prezabavno.

VIDEĆEMO!

roditelj

Omiljena rečenica svakog deteta i ide uz svako pitanje savršeno. Potrudite se da odgovorite na što više pitanja baš ovom rečenicom.

NA KOGA LIČIM?

ralf, mama

Kada vas dete pita na koga liči, recite na mamu. Sačekajte da se obraduje, a onda pokažite slike za vreme trudnoće, ugradnje implanata ili prosto recite da joj je mama narodna pevačica, a vi je samo čuvate.

CRTEŽI IZ ŠKOLE

mama, liz

Kada vaše dete nacrta nešto u školi, pokažite svim komšijama kako je vaše dete najnetalentovanije malo čudovište na svetu. Kada bude došlo iz škole, demonstrativno bacite crteže u đubre. Recite da je Marta Stjuart rekla da je ok da bacite, ako ste ih uslikali.

VAŠA BAKA JE VEŠTICA

Veštica gif

Recite detetu da vam je mama u detinjstvu govorila "Dabogda ti dete bilo isto kao ti". Kako je ova kletva bila uspešna, baba je veštica i može da baca kletve. Ne želimo da je izazovemo neusisanim podom!

NE ZABORAVITE DŽEMPERIĆ

hladnoca, zima gif

Ovo je posebno zabavno majkama u menopauzi. Svaki put kada naleti vrući talas, skinite detetu džemper i vičite na njega. Čim vas uhvati drhtavica, pa nek je i plus 40, natrontajte ga kao da je ciča zima.

Baš je zabavno biti roditelj, zar ne?

I svaki psihijatar će vam odati priznanje!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA