Slogan "Da si Biomed 4 pila, u autobusu bi bila" može da bude vaš za 250.000 evra: Prodaje se firma koja je bila simbol devedesetih

Firma Biomed osnovana je 1985, a prošle godine je zabeležila gubitak u poslovanju od 430.000 dinara

  • 0

Navikli smo da na sajtovima za prodaju polovne robe viđamo tehniku, alat, knjige i automobile, ali svi su se zapanjili kada su na jednom takvom portalu videli da je na prodaju stavljena čitava firma i to, ni manje, ni više, simbol devedesetih, kompanija Biomed.

Svi se sećamo čuvenog slogana "Da si Biomed 4 pila, u autobusu bi bila" i reklame u kojoj žena punijeg stasa ostaje van busa dok joj mršavica očitava reklamnu bukvicu.

Nekada čuvena fima Biomed, danas je stavljena na doboš, a onaj ko želi da postane vlasnik recepata za magične preparate na bazi meda koji pomažu kod manjka kilograma, viška kilograma i kod zavisnosti od pušenja, trebalo bi da iskeširaju 250.000 evra.

Na prodaju kompanija Biomed, Printskrin: Kupujem prodajem

Oglas je osvanuo na sajtu "Kupujem prodajem", a u tekstu stoji da se prodaje fabrika u Zaklopači od 800 metara kvadratnih koja se prostire na 2 hektara zemlje.

Kupac dobija kompletnu opremu za pakovanje meda i preparata na bazi meda kao i recepture za preparate.

U oglasu se navodi da Biomed poseduje sve verifikacije za izvoz u Evropu, Rusiju i Ameriku, kao ni sopstveni bunar na dubini od 160 metara.

Oglas prati i osam fotografija objekata na kojima može da se vidi i fabrička oprema. Vlasnici tvrde da su recepture nastale još davne 1833. godine i da ih je prikupio pradeda Novaka Pečka, generalnog direktora kompanije.

Zanimljivo je da je devedesetih godina, kada su počeli da se pojavljuju mobilni telefoni, ova kompanija je na tržište izbacila preparat za smanjenje zračenja mobilnih telefona.

Firma Biomed osnovana je 1985, a prošle godine je zabeležila gubitak u poslovanju od 430.000 dinara.

Video: Savić: Malo sam debeo a i zaboravio sam da plivam

(G. Avalić/g.avalic@telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA