≫ 

"Lidl" otvara prve prodavnice u Srbiji 11. oktobra

"Lidl" prodavnice u Srbiji su standardizovane i građene po novijem konceptu.

  • 6

Kompanija "Lidl Srbija" počeće sa radom 11. oktobra otvaranjem 16 prodavnica u 12 gradova širom zemlje. Potrošače će dočekati više od 1.000 prodavaca i asortiman od 1.500 proizvoda.

Lidl stigao u Srbiju! Ovo je simbol napretka, pridružujemo se uspešnim zemljama: Vučić na otvaranju logističkog centra (FOTO)

Građani Beograda, Bora, Zrenjanina, Kragujevca, Leskovca, Niša, Novog Sada, Smedereva, Sombora, Subotice, Užica i Šapca prvi će imati priliku da u kupuju domaće i robne marke "Lidla" u prodavnicama ove kompanije.

Foto: danielfoster437

Kako je saopštila kompanija "Lidl Srbija", otvaranje završenih prodavnica u drugim gradovima uslediće od novembra i biće nastavljeno narednih meseci.

- Spremni smo za otvaranje i uzbuđeni što ćemo sledeće nedelje moći da uslužimo potrošače. Verujemo da ćemo zadobiti njihovo poverenje kroz pažljivo odabran asortiman proizvoda sa najboljim odnosom cene i kvaliteta i ponudu jedinstvenih 'Lidl' brendova koji im do sada nisu bili dostupni u Srbiji - rekla je Martina Petrović iz sektora korporativnih komunikacija "Lidl Srbija".

"Lidl" prodavnice u Srbiji su standardizovane i građene po novijem konceptu, koji podrazumeva moderniji dizajn, veći prodajni prostor, prostranija parking mesta, više prirodnog svetla, veću energetsku efikasnost i atraktivan izgled u skladu sa ciljevima "Lidla", navedeno je u saopštenju.

U proces izgradnje prodavnica kompanija "Lidl Srbija" aktivno je uključila domaću građevinsku industriju angažovanjem 200 podizvođača - projektantskih, nadzornih i izvođačkih firmi.

U trenutku otvaranja, u "Lidlu" će raditi više od 1.500 zaposlenih.

(Telegraf.rs/RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ccc

    3. oktobar 2018 | 12:05

    Samo vi ulazite i dajte(prodajte) svabama da sire njihovo po nasoj zemlji radi ulaska u eu, a videcemo eu-nikad!!!Drugo evo cistog primera a to ue hr lepo je receno 2,3,4 klasu robe dobijaju i to im deca jedu! E pa vi sad kupujte u lidl ispred nasih marketa i domacih prodavnica! Bolje je i domaci da nas truju nego svabe(ponovo)!! Opasuljite se narode, aman!!!

  • Slobodan

    3. oktobar 2018 | 13:36

    A Sta Ako Otvore i Peny markete.Svi drugi se mogu komotno zatvoriti :)

  • Aca

    3. oktobar 2018 | 11:47

    Dolazi lanac prodavnica poznat po SS disciplini.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA