Sve nas je uplašila vest da je Gugl stavio Srbiju na crnu listu, a sada se tim povodom oglasila i Vlada

Predsednica Vlade i njen tim zadužen za digitalizaciju celog dana su u neposrednom kontaktu sa predstavnicima kompanije Gugl

  • 2

Povodom informacija koje su se pojavile u javnosti i na društvenim mrežama, da je Srbija stavljena na "crnu" listu od strane kompanije Gugl, oglasila se i Vlada Srbije.

Predsednica Vlade Ana Brnabić reagovala je čim su se te informacije pojavile na društvenim mrežama i direktno stupila u kontakt sa menadžmentom kompanije Gugl u Sjedinjenim Američkim Državama.

Gugl stavio Srbiju na crnu listu

- Predsednica Vlade i njen tim zadužen za digitalizaciju celog dana su u neposrednom kontaktu sa predstavnicima kompanije Gugl od kojih su dobili čvrsta uveravanja da je reč o tehničkom, a ne političkom, finansijskom ili pravnom problemu - kažu u Vladi.

Poruka koja se pojavila korisnicima G suit-a, Printskrin: G-suite

Vlada očekuje najskorije rešenje ovog tehničkog problema i nastavak normalnog funkcionisanja svih servisa kompanije Gugl u Srbiji, a veruju i da će se kompanija Gugl uskoro o ovome izjasniti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Meli

    19. oktobar 2018 | 18:41

    Nasa vlada kao i po pitanju mnogih stvari moze samo da se oglasava i nista drugo

  • Fuj

    20. oktobar 2018 | 10:01

    Kako sve po Srbiji!? Slučajno!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA