Šta ćete uraditi sa novcem kojim će vas banka nagraditi posle šest meseci?

Odgovor na ovo pitanje deluje tako jednostavno, zar ne?

  • 1

Koliko je samo malih stvari koje bismo u svakom trenutku želeli da kupimo i o kojima često maštamo, a fali nam samo ta jedna sitnica zvana novac? Sve te cipele i torbe, ukrasi za kuću i ti gedžeti koji život znače?

Ipak, ne dajte se prevariti, da li zaista želite olako da shvatite novac koji ćete dobiti, ni manje, ni više, od banke?

Hajde da razmislimo o tome koji troškovi u toku godine sačekaju svakoga od nas i predstavljaju najveći problem. Svi želimo da odemo na letovanje, pripremimo decu za školu i fakultet, a možda i obnovimo garderober za novu poslovnu sezonu. Sa druge strane, čak i kada vreme za ove izdatke prođe, vraćamo se na praznike na kraju godine, zimski odmor i slave, pa sve ovo vremenom počinje da izgleda kao začarani krug.

Kod velikih troškova postoji samo nekoliko rešenja. Ipak, naizgled ni jedno od nije potpuno jednostavno i ne dolazi bez negativnih strana.

Foto-ilustracija: Profimedia, Wavebreak, Pixabay

Šta bi, međutim, bilo ako bismo vam rekli da je istina drugačija i da ste zaboravili na najlakši način da sebi obezbedite kvalitetan odmor u prirodi, kurs jezika svom detetu ili novi nameštaj u stanu?

Evo jednog praktičnog primera. Ako uzmemo u obzir da se često štedi u evrima na rok od šest meseci dolazimo do cifre da se čak i uz minimalan ulog može obezbedi svaka od ovih stavki. Međutim, postoji još jedna dobra vest. Oročena štednja sa sobom nužno nosi i zaradu. Tradicionalna nedelja odnosno mesec štednje doneće i posebne ponude banaka. Tako i ove godine očekujte da Addiko banka pripremi potencijalnim, ali i sadašnjim, klijentima ponudu koja je izuzetno konkurentna na tržištu.

Na taj način, na vama ostaje samo da se odlučite za destinaciju ili bilo koju drugu investiciju, koja za vas više ne treba da predstavlja brigu.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA