≫ 

Brzo i sigurno: Online keš krediti Komercijalne banke

Kredit se odobrava do visine sposobnosti podnosioca zahteva za kredit, maksimalno 500.000 dinara, na period otplate do tri godine i uz jedan odsto naknade za obradu kredita

  • 0

Klijenti Komercijalne banke od nedavno imaju mogućnost da, brzo, lako i sigurno, bez odlaska u ekspozituru, pokrenu online proces dobijanja keš kredita.

Putem digitalne ekspoziture KOMeCENTAR klijenti mogu da dobiju sve potrebne informacije o online kreditu, popune zahtev i prilože potrebnu dokumentaciju. Procedura je jednostavna, popuni se online zahtev i prilaže skenirana ili fotografisana dokumentacija, posle odgovora iz Banke, klijent bira ekspozituru u koju će doći i potpisati dokumentaciju o kreditu.

Kredit se odobrava do visine sposobnosti podnosioca zahteva za kredit, maksimalno 500.000 dinara, na period otplate do tri godine i uz jedan odsto naknade za obradu kredita. Sve dodatne informacije, klijent  može da dobije od zaposlenih u digitalnoj ekspozituri KOMeCENTAR putem telefona, e-maila, chata ili video razgovora.

Radno vreme KOMeCENTRA je radnim danima od 9 do 21 i subotom od 9 do 16 časova. E-mail adresa KOMeCENTRA za komunikaciju sa klijentima je komecentar@kombank.com, dok je broj telefona 19939.

(Telegraf.rs/ PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA