Telekom Srbija novi je vlasnik kablovskog operatera Kopernikus Tehnolodži: Evo šta čeka njihove korisnike

Kopernikus Technolodži ima više od 200.000 televizijskih i internet korisnika, posluje u 60 gradova širom Srbije

  • 5

Kompanija Telekom Srbija zvanično je postala vlasnik 100 odsto udela drugog po veličini kablovskog operatera u Srbiji, Kopernikus Tehnolodži.

Realizovanom akvizicijom Telekom Srbija povećao je svoju televizijsku korisničku bazu za oko 30 odsto i time povećao svoje učešće na tržištu televizije za 7 odsto.

Kako se navodi u saopštenju, od sada će i korisnici Kopernikus Tehnolodži imati pristup najnovijim tehnologijama i sadržajima koje pruža Telekom Srbija, a kao paket dobrodošlice dobiće 27 novih televizijskih kanala.

Kopernikus Tehnolodži ima više od 200.000 televizijskih i internet korisnika, posluje u 60 gradova širom Srbije i pruža usluge televizije, interneta i fiksne telefonije, sa kvalitetnom infrastrukturom koja omogućava pružanje najsavremenijih usluga u više od 300.000 domaćinstava.

Intenzivan rast korisničke baze od preko 25 odsto u poslednje dve godine, ubrzana digitalizacija i izgradnja optičke infrastrukture stvorila je od ove kompanije najperspektivnijeg kablovskog operatora u regionu. Odličan potencijal za dalji brzi rast korisničke baze izdvaja Kopernikus Tehnolodži u odnosu na druge kablovske operatore na tržištu.

Telekom Srbija radiće na tome da pored postojećih kanala dodatno obogati ponudu televizijskih sadržaja dosadašnjim korisnicima Kopernikus Technology.

- Podsećamo da su poslovni planovi Telekoma Srbija, koji predviđaju i akviziciju kablovskih operatora, usmereni ka pozicioniranju kompanije kao regionalnog lidera u oblasti telekomunikacija i deo su globalnog trenda ukrupnjavanja telekomunikacionog tržišta - navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gorštak

    5. novembar 2018 | 13:05

    Daleko im lepa kuća. Zbog njih sam prešao na krovnu antenu zato što mi je SBB mnogo skup. Bio sam u Telekomu 7 godina prve dve godine odlični su bili programi. Šta sve nije imalo od programa, a posle toga nagomilali Pinkove kanale da se nemože izdrži. Više imaju pinkovih i lokalnih programa nego stranih. Daleko im lepa kuća ne uzimam pa da mi daju besplatno!

  • Ja

    5. novembar 2018 | 13:31

    Interesuje me da li moze da se prekine ugovor sa njima pre isteka ugovora, čitao sam u novinama da može po novom zakonu, ali neku veću potvrdu od toga nemam? Mnogo su dobri pa bih da prekinem bilo kakve dodirne tačke sa njima,problem je u meni...

  • Чичарито

    5. novembar 2018 | 13:12

    Од нових канала врв мисле на још пинк канала...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA