≫ 

Sumorno predviđanje osnivača svetskog giganta: "Amazon će da bankrotira"

"Ako se fokusiramo na sebe umesto na naše mušterije, to će biti početak kraja. Moramo da pokušamo da odložimo taj dan što je duže moguće“

  • 1

Amazon će jednog dana da propadne i bankrotira, rekao je njegov osnivač Džef Bezos.

Kako prenosi CNBC, Bezos je odgovarao na pitanje o budućnosti te kompanije na nedavno održanom sastanku radnika.

- Zapravo, predviđam da će Amazon jednog dana da propadne. Amazon će bankrotirati. Ako pogledate velike kompanije, njihov životni vek obično je oko 30, ne sto ili više godina - rekao je Bezos.

Najbogatiji čovek na svetu utešio je radnike time kako kompanija ipak ima zadatak da odloži takvu sudbinu što je duže moguće.

- Ako se fokusiramo na sebe umesto na naše mušterije, to će biti početak kraja. Moramo da pokušamo da odložimo taj dan što je duže moguće - rekao je Bezos.

Usprkos neverovatnom uspehu Amazona, radnici brinu da je kompanija naglo porasla, ali ih brine i animozitet američkog predsednika Donalda Trampa.

VIDEO: Laptop eksplodirao i zapalio firmu

(Telegraf.rs/B92)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mlj1228

    18. novembar 2018 | 16:36

    Godinama kupujem stvari preko "Amazon" kompanije, ali mi se događalo, pogotovu u poslednjih nekoliko meseci, da mi je narudžbina izgubljena, uz obaveštenje da je livrirana (stigla) na mojoj adresi , što uopšte nije bilo tačno. Hteo sam reci, da ima neki problem, ali ne od strane "amazona", već od strane firme koja je plaćena da dostavi porudžbinu. E sad, Amazon, ako ne posluje dobro sa njima, oni mogu jako lako doprineti bankrotiranju te kompanije.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA