≫ 

Možda najluđi oglas za posao ikada: Potreban bejbisiter koji će čuvati decu preko Vibera, zarada vrhunska (FOTO)

Za ovaj posao potrebno je znanje engleskog jezika, a stražarenje na vajberu plaća se 600 dinara po satu

  • 1

Neverovatan oglas za posao pojavio se u Srbiji i zapanjio sve koji su u potrazi za zaposlenjem. 

Da će moderne tehnologije da zavladaju tržištem rada, svima nam je jasno, ali nismo mogli ni da pretpostavimo da će to da izgleda ovako.

Na portalu "poslovi.infostud" nalazi se oglas za posao bejbisitera. Pitate se šta je tu čudno? Pa, ovaj bejbisiter radiće preko vajbera i neće morati fizički da bude prisutan u kući u kojoj su i deca koja čuva.

Printskrin: poslovi.infostud

- Razvili smo poslovni model koji omogućava klijentima iz SAD-a "bejbisitovanje" dece putem video veze, na primer, dok deca spavaju tokom dana ili kad roditelji izađu u bioskop. Vaš zadatak je da putem aplikacije gledate njihovu decu i, ukoliko se desi nešto nepredviđeno, momentalno pozovete roditelje da ih obavestite o problemu i upozorite da se vrate kući - stoji u oglasu.

Za ovaj posao potrebno je znanje engleskog jezika, a stražarenje na vajberu plaća se 600 dinara po satu. Radi se od kuće, na sopstvenom telefonu.

Reporteri Telegrafa pozvali su broj telefona naveden u oglasu kako bismo saznali još neke detalje ovog posla i proverili koliko je interesovanje naših ljudi, ali je mobilni telefon firme bio nedostupan.

VIDEO: Ova beba bi posramila i čuvenog Dejvida Koperfilda

(G. A.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Svetlana

    22. januar 2019 | 00:37

    Poslala mi koleginica link, bila sam šokirana. Šta god mislila o amerikancima, ipak da decu ostave samu pred kamerom na "čuvanje" ko zna kome... niko nije toliki idiot. Naravno, javila sam se i klasika... bla, bla, truć i sl. i treba da platite za taj "revolucionarni" softver + troškovi i posle kreće "zarada". Da iskoristim ovaj slučaj da upozorim sve, čim vam traže da platite nešto... doviđenja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA