Pomoću ovih trikova možete da prođete intervju za posao: Uoči "Originalnih razgovora" pričali smo sa Jelenom Đoković (VIDEO)

Konferencija pod nazivom "Originalni razgovori" održaće se u petak 22. februara

  • 3

Svaki razgovor za posao predstavlja izazov, posebno za mlade ljude koji tek treba da se oprobaju u struci koju su izabrali.

Sa ciljem da se mladi pripreme za ovaj izazov, već drugu godinu magazin "Original" i Fondacija "Novak Đoković" organizuju konferenciju pod nazivom "Originalni razgovori". Reč je o simulacijama razgovora za posao sa predstavnicima više od 30 kompanija iz zemlje i regiona. Takođe, ovo je i prilika da neko od kandidata dobije prvi posao. Da bi u tome uspeli, u petak, 22. februara u hotelu Hilton, HR menadžeri iz vodećih kompanija će na konferenciji kandidate naučiti kako da napišu dobar CV i motivaciono pismo i šta je važno istaći tokom razgovora za željenu poziciju.

O ideji za ovaj projekat, načinu na koji treba da se pristupi razgovoru za posao, trikovima za snalaženje pri intervjuima razgovarali smo sa Jelenom Đoković, direktorkom Fondacije "Novak Đoković". 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA