≫ 

Američki gradić nudi 10.000 dolara svima koji su spremni da se dosele i rade: Morate ispuniti samo dva uslova

Grad će isprva krenuti s manjim grupama od 10 do 15 osoba, te s vremenom proširiti program na 300 radnika na razmeni.

  • 0

Ako imate više od 18 godina, i spremni ste da se preselite na drugi kontintent u narednih šest meseci, ovo je vaš posao iz snova. 

Ukoliko vas odaberu, odmah ćete dobiti više od 260.000 dinara za troškove preseljenja. Svaki mesec će vam račun leći više od 60.000, a na kraju isteka ugovora od godinu dana biće vam isplaćeno preostalih 155.000.

Naime, Tulsa nudi 10.000 dolara onima koji su spremni da odu i rade u tom gradu u američkoj saveznoj državi Oklahomi na period od godinu dana.

Da biste bili razmatrani za ovu finansijsku naknadu, morate biti stariji od 18 godina, morate imati posao (koji možete obavljati iz bilo kojeg dela sveta povezanog internetom), i biti spremni preseliti se u roku od šest meseci, ali vam mora biti dozvoljen i rad u Sjedinjenim Američkim Državama.

Foto: Pixabay

I to nije sve.

Odabrani kandidati moći će da se presele u novouređene stanove Tulsa Arts Distrikta i plaćati samo 33 odsto od realne cene stanarine. Režije će biti besplatne prva tri meseca. Za potrebe posla dobićete besplatno članstvo u firmi 36 Degrees Northu, koje vam osigurava mesto za obavljanje posla, konferencijske dvorane za sastanke, bežični internet i druge poslovne pogodnosti.

Glavni cilj ovog programa je da se privuče kreativna i tehnološki potkovana radna snagu u Tulsu, koji želi da oživi poduzetnički duh među svojim stanovnicima. Grad će isprva krenuti s manjim grupama od 10 do 15 osoba, te s vremenom proširiti program na 300 radnika na razmeni.

VIDEO: Za zaposlenje u Nemačkoj vam ne treba diploma fakulteta, samo kurs jezika

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA