Komentari

  • љиљана

    То се кува ујутро за ручак или вечеру. Укусно као и месо које се кува у 'Slowcooker' посудама, тако да је добро за жене које раде.

  • Kv

    Ne mogu života mi da guram kajsije u meso, plus vino, cimet. .. neka... a i dok se zgotovi pockrasmo gladni, ko pretekne posle ovog specijaliteta nek se javi u komentaru. Aj prijatno.

    • Ja 2

      @Kv

      A sto? Imasvega za svakog( tzv.buckuris).

  • Zvezda

    Sta je ovo? 😨 Ja luđi recept ne vidoh u životu!

  • VX

    Da spremam jelo šest sati ?

  • Čika Jova

    Da li je ona probala ovo jelo, ili nas tera da prvi mi probamo?

Preporuka sa Weba

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima