Samsung predstavio prvi pametni telefon sa metalnim kućištem (FOTO) (VIDEO)

Sa manje od sedam milimetara debljine, Samsung Galaxy Alpha pametni telefon jedan je od najtanjih Galaxy modela svih vremena, a njegova konstrukcija i mala težina pružaju korisnicima udoban osećaj u ruci i odličnu kontrolu uređaja

  • 8

Kompanija Samsung predstavila je Galaxy Alpha pametni telefon koji donosi novi pristup u dizajnu, saopšteno je danas iz te kompanije. Najnoviji Galaxy smartfon poseduje sofisticiran dizajn u okviru pažljivo osmišljenog kompaktnog tela sa metalnim okvirom.

Pored tankog i laganog dizajna, Alpha ima moćan hardver i funkcije kakve korisnici očekuju od Galaxy mobilnog uređaja. Uređaj poseduje HD Super AMOLED displej od 4,7 inča, kao i HDR kameru za snimanje i fotografisanje.

Takođe, Galaxy Alpha dolazi sa inovativnim i popularnim funkcijama kao što su Ultra-Power Saving Mode, S Health, Finger Print Scanner, Private Mode i povezivanje sa najnovijim nosivim uređajima Samsung Gear Fit, Gear Live i Gear 2.

Sa fokusom na elegantnu estetiku i kompaktnu konstrukciju, Samsung je primenio novi pristup u dizajnu ovog uređaja. Sa manje od sedam milimetara debljine, Galaxy Alpha jedan je od najtanjih Galaxy uređaja svih vremena, a njegova konstrukcija i mala težina pružaju korisnicima udoban osećaj u ruci i odličnu kontrolu uređaja.

Generalni direktor i predsednik divizije za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics Dž. K. Šin je rekao da je Galaxy Alpha kreiran i dizajniran na osnovu specifičnih želja korisnika.

- Sa potpuno novim izgledom, fokus uređaja Galaxy Alpha je na dizajnu i funkcionalnosti. Metalni okvir i tanko telo uređaja sa naprednim hardverskim funkcijama je spoj koji korisnici očekuju od vrhunskog Galaxy mobilnog uređaja - dodao je Šin.

Galaxy Alpha smartfon se u prodaji očekuje od kraja septembra.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bond

    13. avgust 2014 | 14:03

    Uuuuuu ovaj sigurica zaustavlja metak

  • Vlada

    13. avgust 2014 | 18:32

    Kopiraju iphon sada i htc

  • N.N.

    14. avgust 2014 | 10:58

    Koliko vidim samo okvir je od metala, a ne telefon. Potpuno nedosledno, ali i tipično za Samsung. HTC pravi metalne telefone ali sa prepoznatljivim dizajnom, ne stavljaju metalni okvir koji kao da je skinut sa iPhone-a. Međutim marketing je čudo, pa ce i ova sprava imati tržište.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA