NAJNOVIJE: Ono što je Facebook danas uveo će vas oduševiti!

Od danas je opcija, koja će automatski podesiti osvetljenje, senke i oštrinu fotografija, dostupna svim iOS korisnicima, dok će uskoro ovu mogućnost dobiti i Android aplikacija

  • 6

Veliki broj ljudi fotografije na Facebook objavljuje putem mobilnih aplikacija. Iz tog razloga, najpopularnija društvena mreža na svetu rešila je da u svoju aplikaciju za pametne telefona dodata opciju automatskog poboljšavanja fotografija pre nego što ih korisnici objave na svojim profilima.

 

Od danas je opcija, koja će automatski podesiti osvetljenje, senke i oštrinu fotografija, dostupna svim iOS korisnicima. Možete i sami podešavati nivo poboljšanja, ili ga u potpunosti isključiti ukoliko vam se ne dopada krajnji izgled slike koju objavljujete na Facebook.

 

 

Cela priča zvuči poznato, jer je tu mogućnost Google ubacio u Google+ još prošle godine.

 

Facebook-ovo automatsko poboljšavanje fotografija biće dostupno i korisnicima Androida, još uvek nije poznato kad tačno, dok nije izvesno da li će i Windows Phone korisnici imati prilike da isprobaju novu mogućnost.

 

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

 

(Telegraf.rs / Izvor: phonearena.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ЖAН KЛOД

    18. decembar 2014 | 13:58

    fejsbuk je precenjen, ko ga ugasi nece se vratiti na njega sigurno

  • neba

    18. decembar 2014 | 14:57

    Jedina razlika je sto google + niko ne koristi

  • dex

    18. decembar 2014 | 14:49

    Jedno pitanje, tj. mala pomoc...zasto mi je prilicno mutan svaki klip koji zakacim na facebook, i ako nije losa rezolucija videa u pitanju ? Kada taj klip pustim na kompu slika je odlicna, ali kada ga uploudujem na FB, on bude mutan ( bukvalno kao mali kvadratici ) Mislio sam da je to slucaj sa jednim klipom, medjutim svaki uploud je takav...kada delim neki video sa YT, svaki put je OK...Molim za pomoc, gde gresim ??? !!! Hvala.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA