VITEZOVI, DEMONI I MANIPULACIJA VREMENOM: Pogledajte trejler za igricu The Order: 1886 (VIDEO)

Igrači će u The Order: 1886 preuzeti ulogu Galahada, člana elitnog odreda vitezova, koji kako Sony kaže “učestvuju u vekovnom ratu koji će zauvek odrediti tok istorije”

  • 0

The Order: 1886 je akciona video igra zasnovana na cover-shooting konceptu, prikrivanju i "quick time" događajima. Međutim, otkad je predstavljen na E3 sajmu video igara u junu 2013. godine, razvojni tim je nagovestio i na prisustvo natprirodnih sila.

Priča igre smeštena je fiktivnom Londonu, sa spojenim elementima iz različitih perioda. Razvojni tim "Ready At Dawn" tvdi da je ovo London iz Viktorijanskog doba, iako sadrži cepeline i radio uređaje koji pripadaju Edvardovskom dobu i iz kasnijih perioda ratova. Međutim, manipulacija vremenom je jedna od glavnih tema same igre.

Igrači će preuzeti ulogu Galahada, člana elitnog odreda vitezova, koji kako Sony kaže "učestvuju u vekovnom ratu koji će zauvek odrediti tok istorije".

Novi trejler je suptilniji nego prethodni, pošto ovog puta otkriva nepoznate demone u igri koji se kriju ispod površine.

Pogledajte video:

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: gamespot.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA