USB KONDOM: Navucite ga i zaštitite se od krađe podataka (FOTO)

U svojoj srži, USB kondom veoma je jednostavan. Radi se o uređaju koji dopušta prolaz samo električnoj energiji i na taj način sprečava druge osobe da neovlašćeno pristupe vašim podacima

  • 0

Koristite za punjenje svog pametnog telefona prvi punjač koji vam dođe pod ruku ili prvu utičnicu na koju naiđete? U tom slučaju vaš pametni telefon može biti izložen napadu anonimnih osoba. Kako bi se zaštitili, pravo rešenje je USB kondom koji je napravljen da spreči neovlašćen pristup podacima na vašem pametnom telefonu ili tabletu.

Mnoga istraživanja pokazala su da je moguće da pomoću nadograđenog punjača ukrasti podatke sa telefona, a da to njegov vlasnik ni ne primeti.

Zato pazite, ako na vašem pametnom telefonu ima "promiskuitetnih" sadržaja i često menjate punjač, trebali bi da razmislite o zaštiti.

U svojoj srži, USB kondom veoma je jednostavan. Radi se o uređaju koji dopušta prolaz samo električnoj energiji i to samo u jednom smeru. Na taj način sprečava pristup podacima.

(Telegraf.rs / Izvor:geek.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA