SMEJAĆETE SE DO SUZA: Pogledajte najpopularnije YouTube video-snimke u 2015. (VIDEO)

Video-snimci koji se nalaze u nastavku sigurno će vam ulepšati dan

  • 0

YouTube na kraju svake godine napravi listu najpopularnijih video-snimaka, spotova i celokupnog sadržaja koji se objavljuje na njegovim stranicama. Tako je i ovoga puta, pa vam u nastavku predstavljamo 10 najviralnijih video-snimaka koji su se pojavili ove godine, a neki od njih su toliko dobri da ćete se smejati ceo dan.

YouTube REWIND: Pogledaj me, ja sam ono što ste najviše gledali ove godine!

10. Na desetom mestu je Barak Obama koji čita tvitove o sebi u emisiji Džimija Kimela. Video je objavljen 12. marta, a do sada ga je pogledalo više od 34 miliona ljudi.

9. Odmah posle Obame našao se policajac koji peva pesmu "Shake it Off" Tejlor Svift. Ovaj video je objavljen u januaru ove godine, a pogledalo ga je više od 37,5 miliona ljudi.

8. Nastup Kaluma Skota koji je poznatiji kao "zlatni dečak" u britanskoj emisiji "Ja imam talenat" našao se na devetom mestu. Ovaj momak je oduševio sve svojim glasom, a njegov video pogledalo je više od 38,6 miliona ljudi.

7. Na sedmom mestu nalazi se snimak momka koji je vodom napumpao džinovski balon oko sebe, a kada je balon došao do ivice izdržljivosti verovatno možete da prepostavite šta se desilo. Njegov video-snimak objavljen je 21. jula, a do sada ga je pogledalo 40,605,729 ljudi.

6. Šesto mesto zauzeo je Džastin Biber koji peva karaoke.

5. Video takozvanog "lip sync battle-a", odnosno takmičenja u imitiranju poznatih pesama našlo se na petom mestu, a u glavnim ulogama su bili Vil Ferel, Kevin Hart i Džimi Felon. Ovaj snimak pogledalo je više od 54 miliona ljudi.

4. Na četvrtom mestu našao se snimak "Ljubav nema etiketu" (Love Has No  Labels) koji podržava različitost i ljubav između istih i različitih polova.

3. Sledeći video na YouTube-ovoj listi je šala pod nazivom "Crazy Plastic Ball PRANK!!". Video je pogledalo više od 56 miliona ljudi, a objavljen je 18. januara.

2. Na drugom mestu je Super Bowl reklama za video-igricu Clash of Clans: Revenge. Ova igrica je prilično popularna, pa ne čudi što je reklama za nju na drugom mestu najpopularnijih video-snimaka u 2015. godini.

1. I na samom kraju, najpopularniji video-klip ove godine je "Silento- Watch Me (Whip/Nae Nae) #WatchMeDanceOn". Nekoliko devojčica izvodi koreografiju pesme "Watch Me" u Njujorku. Video je pogledalo više od 116 miliona ljudi.

Najnovije vesti iz sveta kompjutera, igrica, mobilnih telefona, gedžeta možete pratiti i na našoj Facebook stranici!

(Telegraf.rs / Izvor: youtube-global.blogspot.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA