Instagram lansirao Direct message (FOTO)

Ova funkcija još uvek je u razvoju i pored toga što mogu da biraju kojim prijateljima će poslati fotografiju, korisnici će u budućnosti moći da stvaraju grupe kojima će slati više slika odjedanput

  • 0

Instagram je lansirao novu funkciju za privatne poruke koja se zove Instagram Direkt, koji će korisnicima omogućiti da pošalju fotografiju ili video jednom ili do 15 sledbenika.

- Ponekada želite da delite samo sa određenom grupom korisnika, a ne sa svima - rekao je osnivač Instagrama Kevin Sistrom u saopštenju te kompanije.

Ažurirana aplikacija za mobilne telefone uključuje novi prozor nazvan "direct" kojim korisnici šalju sliku određenim prijateljima i mogu da razmenjuju poruke o njoj. Postoji i opcija "send to 1" kojom se slika šalje samo jednoj osobi.

Funkcija Direct message radi u realnom vremenu i omogućava korisnicima da vide koji od njihovih prijatelja su videli fotografiju i razmenjuju poruke o njoj.

Ova funkcija još uvek je u razvoju i pored toga što mogu da biraju kojim prijateljima će poslati fotografiju, korisnici će u budućnosti moći da stvaraju grupe kojima će slati više slika odjedanput.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA