GOOGLE: Najtraženiji pojmovi u 2013.

Prema izveštaju pretraživača Google, na prvom mestu po broju pretraga je borac protiv aparthejda Nelson Mandela, na drugom preminuli glumac Pol Voker, dok je na trećem mestu novi model ajfona

  • 2

Bivši južnoafrički predsednik Nelson Mandela, glumac Pol Voker i Apple telefon ajfon 5s nalaze se u vrhu pojmova koje su na Google tražili internet korisnici ove godine.

 

Sudeći prema Google godišnjem izveštaju "zeitgeist", top trending pretraga godine je bivši predsednik Južnoafričke Republike Nelson Mandela, koji je preminuo 5. decembra u 95. godini.

 

 

Drugo mesto je zauzeo glumac Pol Voker koji je igrao u filmu "Paklene ulice" i koji je poginuo 30. novembra u saobraćajnoj nesreći, dok se na trećem mestu nalazi Apple telefon iPhone 5s.

 

Glumac televizijske serije "Gli" Kori Montit koji se predozirao u julu našao se na četvrtom, dok se na petom mestu našao ludi ples Harlem šejk.

 

 

Na listi su i bostonski maraton na kome je izvršen bombaški napad, britanska kraljevska beba princ Džordž, Samsung galaksy S4, novi Sony playstation 4 konzola za video-igrice i Severna Koreja.

 

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA