• 17

Nikola Vavić priznao krivicu za šest meseci kućnog zatvora

Prema sporazumu, on u kućnom zatvoru treba da bude pod elektronskim nadzorom onosno da nosi elektronsku narukvicu oko noge, preko koje će se pratiti njegovo kretanje

  • 17

Nikola Vavić (26), brat jednog od nekadašnjih vođa Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" Aleksandra nagodio se sa Trećim osnovnim tužilaštvom da za kaznu od šest meseci kućnog zatvora uz nanogicu - prizna da je u junu ove godine ispred jednog beogradskog splava Nataši M. (21) naneo teške povrede udarcem u glavu, saznaje Tanjug.

Mogući uticaj na svedoke: Napadaču na Nikolu Vavića određen pritvor

Vavić je sa tužilaštvom zaključio sporazum o priznaju krivičnog dela teške telesne povrede, a sporazum treba potvrdi Treći osnovni sud u Beogradu.

Prema sporazumu, on u kućnom zatvoru treba da bude pod elektronskim nadzorom onosno da nosi elektronsku narukvicu oko noge, preko koje će se pratiti njegovo kretanje.

Incident se dogodio na obali Save u junu ove godine, nakon svađe Vavića i dečka devojke koju je povredio Vavić.

Mediji su nakon incidenta pisali da je Vavić devojku povredio pištoljem, ali za to nije bilo dokaza.

On je priznao da je u ruci imao mobilni telefon.

Vavić je odranije poznat srpskom pravosuđu. Bio je osuđen zbog dilovanja narkotika, zbog čega je u zatvoru proveo 2010. i 2011. godinu, sve do opšte amnestije 2012. godine.

U aprilu prošle godine je pravosnažno oslobođen optužbi za pokušaj ubistva radnika obezbeđenja splava "Blejvoč" Roberta Radojičića (27) zbog nedostatka dokaza.

U januaru ove godine bio je ranjen u nogu nakon tuče ispred jednog noćnog kluba u centru Beograda.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Komentari

  • Darko

    Suludo, neko sa toliko prekrsaja da dobije tako malu kaznu, treba da se objavi ime sudije i da vidimo koliko je para dobio za ovu presudu. Sramota!

  • Joca BG

    Znaci kod kuće lepo, toplo, legne kad hoće, ustane kad hoće, kupa se kad hoće,jede hranu kakvu on želi, može društvo da mu dolazi svaki dan, net, mobilni telefon,nema niko od robijasa mu preti i ostalo ma vrh! Mislim da je najbolje sve pustiti kućama a zatvore srušiti država bi imala za povecanje plata i penzija...

  • čarls bronson

    Od čega će da se hrani , ako ne može da radi ? Hoće li mu iz CZ donositi obroke . I posle se čudimo zbog kriminala kada ovoga zaslužnog građanina , skoro , oslobodiše .

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima