Udario devojčicu (12) kolima na Voždovcu i pobegao, uhapšen posle sat vremena

Za nepunih sat vremena od nezgode, policija je pronašla automobil, a potom i vozača

  • 6

Policija je uhapsila 35-godišnjeg G. M. zbog sumnje da je automobilom naleteo na 12-godišnju devojčicu, a potom pobegao.

EVO KOLIKA ROBIJA ČEKA MOMKA ŠTO JE MRTAV PIJAN ZGAZIO I UBIO DEVOJČICU: Da li je ova kazna u Srbiji dovoljna?

Incident se dogodio sinoć na raskrsnici Kružnog puta voždovačkog i Kumodraške ulice. Devojčica je sa teškim telesnim povredama prevezena u Urgentni centar, gde je zadržana na lečenju.

Za nepunih sat vremena od nezgode, policija je pronašla automobil, a potom i vozača, navodi se u saopštenju MUP.

Zbog sumnje da je izvršio teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja i nepružanje pomoći licu povređenom u saobraćajnoj nesreći, osumnjičenom je po nalogu Drugog osnovnog javnog tužilaštva određeno zadržavanje do 48 sati, posle čega će, uz krivičnu prijavu biti sproveden tužiocu.

Daljinac

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlada

    30. decembar 2017 | 15:54

    Evo ovako. Ne opravdavam bekstvo ali osudjujem sudije. Meni se u Nisu desilo to da mi je devojcica istrcala izmedju dva vozila koja su isla meni u susret i naletela na moj auto. Zakocio sam i nisam imao alkohola , nisam imao trag kocenja posto sam se kretao bukvalno oko 25km/h jer sam trebao da skrenem u drugu ulicu. Prvi put na sudu su me oslobodili , i sada je otislo na visi a visi me je optuzio. Sada sam se ja zalio na apelacioni i videcemo. Umesto ako je van pesackog i sve da bude ona kriva ono eto u mom slucaju nije tako. Tako da nedao bog da mi se desi ponovo ja iskreno ne bih stao. Prvi put sam stao odmah hitnu policiju i njoj pritom nista osim preloma ruke koji je nastao pri padu a ne pri udaru auta. Toliko od nasih sudija. Optuzuju obicne smrtnike a kriminalce na uslovnu i oslobadjaju

  • Groficaofica

    30. decembar 2017 | 15:20

    Zatvor,oduzimanje dozvole dozivotno,oduzimanje automobila

  • Suzi celina prizren

    30. decembar 2017 | 16:17

    Svaka bitanga vozi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA