≫ 

Teške suze Teodore Krsmanović dok nam priča o poslednjem susretu sa sestrom: Jelena je bila slomljena, postala je rob kuće Marjanovića (VIDEO)

 ≫ 

- Govorila je: "Ej, ne mogu više da izdržim, meni je jako teško". Ali, kada je pitam ali šta, koga, uvek bi odgovarala: "Ma videćeš kad se budeš udala - priča Jelenina sestra od strica

Komentari

  • Ana

    2. april 2018 | 13:39

    Djevojko pozabavi se sama sa sobom 2 meseca niste imale kontakt sta sad hoces

  • Jovan

    2. april 2018 | 12:27

    Dakle ovo zaista nema smisla.Devojka se ovako promovise. Pa morala je da prizna u Tuzilastvu da se sa Jelenom pisvadjala dva meseca pre Jeleninog ubistva jer je postojao svedok te svadje i da Jelena da njom nije htela da razgovara posle te svadje i zbog toga nije dobila status ostecene. Osim toga gde je bila ta Teodora dok je sirota Jelenina majka bila ziva. Lako je sada pricati ovo i ono kad je Jelenina majka umrla a koliko smo videli dok je majka jos bila ziva pisalo je da ona, majka, nije imala kontakte sa porodicom Krsmanovic. Jelenina majka je bila njihova snaja i nije bila u dobrim odnosima sa Krsmanovicima. Ovakvi njeni intervjui prelaze svaku granicu. Ostavi ljude na miru,ostavi policiju i tuzioce na miru da rade svoj posao. Dosta vise tog njenog slikanja u novinama tako nasminkane.

    • 3. april 2018 | 18:16

      Sanja

      @Jovan

      Tako je Jovan. Bravo za vas komentar.

    • 5. april 2018 | 05:22

      Biljana

      @Jovan

      Fotografije govore mnogo. Naravno da je sestra (Teodora) reagovala kad je videla svojim ocima ono sto joj je sestra Jelena govorila. Imam sestre i znam koliko to boli. Ona je bila mlada i nije mogla da se suoci sa Marjanovicima sto bih ja uradila. Ko su ti Marjanovici.Kad znas sta se desavalo u kuci Marjanovica onda nam reci gde su njihove familije? Gde su Zoranove tetke,ujaci, stricevi,braca,sestre,babe,dede....Odakle su Zorica i Vladimir? Iz Beograda nisu to govore njihovi akcenti. Karte na sto. Vuna Kico. To se drzi u strogoj tajnosti.Srbijo Jeca nas zove. Borila se je kao LAVICA do poslednjeg daha. Pravda za Janu. Kuca Jeleninih roditelja ne moze otici na dobos. To je Janina imovina. Izbavimo ovo dete dokje vreme.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA