• 5

Svi putnici u autobusu iz Svilajnca su rekli da nemaju ništa da prijave: Samo je jedan putnik zbog sadržaja torbe zaradio krivičnu prijavu (FOTO)

Carinici su u saradnji sa policijom, tokom vikenda, na izlazu graničnog prelaza Horgoš, u dva navrata sprečili krijumčarenje tableta za potenciju

  • 5

Carinici su u saradnji sa policijom, tokom vikenda, na izlazu graničnog prelaza Horgoš, u dva navrata sprečili krijumčarenje oko 2.000 tableta za potenciju.

Kobno "dizanje penisa" u Šapcu: Uhapsili muškarca i ženu jer su zaradili 1,7 miliona dinara na čuvenom preparatu

Torba prepuna "kamagre", Foto: mup.gov.rs

"Najsvežiji" prekršaj otkriven je u nedelju, 29. aprila, kada je na red za kontrolu stigao "mercedes" nemačke registracije, koji je iz Srbije ka Nemačkoj vozio državljanin Bosne i Hercegovine sa prebivalištem u Holandiji i nemačkom saobraćajnom dozvolom.

Kada su otvorili gepek, carinici su na mestu predviđenom za rezervnu gumu, u putnoj torbi koja se nalazila ispod ličnih stvari vozača, pronašli veću količinu gelova za potenciju "kamagra".

Kod putnika je pronađeno gotovo 1.500 kesica tog oralnog gela od 100 miligrama.

Međutim, to nije bilo sve. Prilikom pregleda saobraćajnih isprava vozača, ustanovljeno je da se broj šasije u njima ne podudara sa brojem šasije na samom automobilu. Protiv vozača su podignute krivične prijave zbog krijumčarenja sredstava za potenciju, ali i zbog falsifikovanja dokumenata, zbog čega je i automobil privremeno zadržan.

Krivična prijava protiv putnika iz autobusa, Foto: mup.gov.rs

Dan pre toga još jedan putnik je bez uspeha pokušao da pređe granicu sa neprijavljenim sredstvima za potenciju.

Kada je autobus švajcarskih registarskih oznaka koji je saobraćao na relaciji Svilajnac – Bern (Švajcarska) stigao na red za kontrolu, svi putnici i vozač su carinicima rekli da nemaju ništa da prijave.

Ipak, tokom kontrole autobusa i putnika u torbi 35-godišnjeg srpskog državljanina pronađena je veća količina tableta i gelova za potenciju "kamagra", "levitra" i "kobra". Radi se o više od 200 gelova i oko 50 tableta od 100 mg "kamagre", skoro 30 tableta od 20 mg "levitre" i 15 tableta "kobra" od 120 miligrama.

Lekovi za potenciju "putovali" ka Nemačkoj, Foto: mup.gov.rs

Protiv putnika autobusa podignuta je krivična prijava.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Komentari

  • Gosa

    Gde se može naći te tablete za potenciju I koliko to košta ako je skupo onda hvala ne treba a ne dirajte ljude možda im stvarno te tablete trebaju sramota ih hapsiti za glupost

  • Liki

    Tako braćo hapsite,normalno sve po zakonu .šta se vi bunite da se bogate na preprodaju jel plaćaju porez na zaradu?e pa braćo nema više ono davno prošlo vreme,uveo vam naš Vučić neki red da se zna!!

  • Policajac

    Kako vas nije sramota da za tu glupost hapsite, a jos veca srsmota sto to javno objavljujete kao da je droga.

Preporuka sa Weba

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima