≫ 

Aleksandra (19) poginula kada se prevrnuo džip: Vozila kući pijane drugare koji su proslavljali izlazak iz zatvora jednog od njih (FOTO)

Moguće je da je zbog neiskustva za volanom, Aleksandra na svega nekoliko kilometra od kafane izgubila kontrolu

  • 47

U utorak uveče, 16. maja poginula je Aleksandra Hrtkovac (19) kada je vozeći "lend rover" sletela sa puta Bečmen-Progar, i upala u kanal kod Bojčinske šume. Nesrećna devojka tek je dobila dozvolu, a vozila je džip, jer su njena dva druga koja su bila u vozilu sa njom, bili pod dejstvom alkohola.

Nemanja M. (27) i Nenad P. (27) teško su povređeni.

- Istraga je utvrdila da su Nemanja M. i Nenad P. iz Progora došli u utorak u Bečmen džipom, i da su tokom većeg dela dana bili u kafani u ovom mestu. Oni su proslavljali izlazak svog druga iz zatvora. Mladići su oko 22 časa odlučili da krenu kući - kaže sagovornik.

Poginula devojka (20) u saobraćajnoj nesreći u Bečmenu

Zamolili su Aleksandru da ih preveze.

- Shvatili su da su pijani i da ne mogu da voze. Iako je devojka bila neiskusan vozač, jer je skoro položila vožnju, pristala je da pomogne drugarima - dodaje izvor, piše Informer.

Moguće je da je zbog neiskustva za volanom, Aleksandra na svega nekoliko kilometra od kafane izgubila kontrolu.

- Pretpostavlja se da je devojka izgubila kontrolu zbog velike brzine, ali se ne odbacuje ni mogućnost da je kvar bio uzrok izletanja džipa sa puta. Vozilo se prevrnulo na krov i Aleksandra Hrtkovac je na mestu ostala mrtva, dok su pijani mladići zadobili teške povrede - kažu u policiji.

VIDEO: Okanović: Činjenica je da smo saobraćajno neobrazovani

VIDEO: Udes dva dostavna vozila kod Skadarlije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BGD

    17. maj 2018 | 05:06

    Mnogo mi je zao mlade devojke. Ali pazi... proslavljali su sto im je dtugar izasao iz zatvora??? Stvarno gde je ova drzava otisla, i kakva nam mladja generacija dolazi. Pa nekad su se proslavljali izlasci i odlasci u vojsku, mature, itd,itd. Danas slave izlaske iz zatvora???

  • Milan

    17. maj 2018 | 03:11

    Kao prvo tek polozila,drugo jaka masina i trece zena,,zena + volan = bum.

  • Zoran Veteran

    17. maj 2018 | 05:09

    Da se vozilo sporije možda bi prošli sa lakšim povredama, ovako ona neiskusna u tako moćan džip platila je cenu glavom, a da ne pričam da je mogla i da odbije da ih vozi pijane kući pa lepo pozove taxi i svi odu za dve hiljade živi i zdravi kući pa kad se otrezne sutra dan po džip, saučešće porodici..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA