≫ 

Vozač koji je pokosio dete na Divčibarama nije govorio istinu: Kočnice na automobilu su bile ispravne?

Vladimir je pritvoren zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja

  • 17

Posle tehničkog pregleda vozila "tojota auris", kojim je Vladimir Vukašinović (43) naleteo na kolonu đaka koja je prelazila ulicu na Divčibarama, i na mestu usmrtio Aleksu Dimitrova (10), i povredio dve njegove drugarice, utvrđeno je da je automobil imao ispravne kočnice!

Postoji snimak nesreće, vozač na Divčibarama nije kočio? Trebalo je da se deca danas vrate kući, a otišla su autobusom sa jednim praznim mestom

Da podsetimo, Vukašinović se pravdao policajcima da su mu otkazale kočnice i da nikako nije mogao da izbegne decu, koja su u trenutku nesreće prelazila ulicu pod nadzorom učitelja.

Vladimir je pritvoren zbog teškog dela protiv bezbednosti saobraćaja.

VIDEO Ovaj vozač je proleteo na crveno:

(Telegraf.rs/Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • N N

    13. jun 2018 | 20:35

    Nije mi samo jasno jedno da neko ovde ne zeli da odobri komentare mestana koji zive na Divcibarama da na tom turistickom mestu kroz ciji centar prolazi put Valjevo - Pozega - Uzice nije adekvatno uradjen po svim propisima kako zakon nalaze tj. da nema pesackih prelaza, lezecih policajaca i semafora koji se neophodni u mestu gde su hoteli sa obe strane puta a svakog vikenda se deca iz razlicitih krajeva Srbije smenjuju. Dali je neko i za to odgovoran ?

  • Bgd

    13. jun 2018 | 15:59

    I sta sada?Koji je sledeci izgovor?Kako te bre nije sramota da lazes?Ubi neduzno dete,a da nije ni stiglo da isprica svojim roditeljima kako mu je bilo na reakretivnoj nastavi.Kako mislis da zivis posle ovoga?Mali andjele pocivaj u miru😪😪

  • Ivan

    13. jun 2018 | 23:25

    Radim u Telekomu i često idem na Divčibare.Na putu se stalno susrećem sa svakakvim vozačima.Ako znate kakav je put prema Divčibarama i koliko krivina ima onda možete zamisliti kako mi je kad mi dođu kojekakvi besni auti u retrovizor i pokušavaju da prođu kroz mene.Svaki idiot danas ima besan auto i jak motor u rukama.Inače gore uvek ima mnogo dece i grupa pa kad ih susretnem ja često i stanem skroz da deca prođu i ako idu pored puta.Deca su mala i neznaš nikad šta će im pasti napamet.Zato mi koji vozimo moramo biti oprezni kad vozimo u blizini dece.Taj dan sam i ja bio gore.Bilo je mnogo grupa.Nisam mogao da se smirim ni da spavam od tuge za tim detetom i žao mi je njegovih roditelja.Iskreno saučešće..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA