≫ 

Uznemirujući detalji brutalnog ubistva u Sremskim Karlovcima: Leš čoveka pronađen u šumi bez lica, majka nema ni za sahranu

Majka Cveta kaže da ne zna kako da sahrani sina

  • 12

- Sanjala sam mog sina Živu prvo veče kad je nestao. Sanjam ja njega da mi se vratio. Odmah sam ujutru rekla komšinici: "Neće se Živa vratiti, mora da ga je ubio onaj mali" - ovako započinje ispovest Cveta Miletić (86), majka brutalno ubijenog Živojina (64) iz Sremskih Karlovaca. Njega je, kako se sumnja, komšija V. K. (14) naterao da legne, vezao mu ruke, a onda i noge za drvo i ostavio ga samog da umre.

Jecaji majke čijeg su sina vezali za drvo i ostavili da umre: "Komšija mu je pre mesec dana razbio glavu, a sada ga je ubio"

NEMA NI ZA HLEB 

Majka Cveta kaže da ne zna kako da sahrani sina.

- Nemam ni za hleb. Berem koprive i šipurke i svako jutro idem na Riblju pijacu u Novom Sadu da to prodam da mogu hleb da kupim. Kako ja mogu da ga sahranim?! Neću ni sveću da palim - priča baka Cveta.

Kobnog 1. septembra Cveta je komšinici koja je vodila računa o njima koliko je mogla rekla da joj nema Žive pa je komšinica otišla sa Živinom ličnom kartom u policiju i prijavila da ga nema.

Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

- Ma ko zna gde je otišao. Nije on na mene nikad vikao ni glas povisio na mene, nije smeo. Ali bogme ja na njega jesam. I udarim ga, dobije batine, ćuti on, sklupča se. Šta ću, morala sam, to mu je vaspitna mera bila - priča baka Cveta i dodaje:

- Zadržavate me, moram brati koprive, ujutru idem na pijacu, o kakvoj sahrani da razmišljam, niko ga neće sahraniti, boli k... opštinu za Živu.

Na momenat, dok je pri sebi, Cveta kaže da je ubica letos dva puta pretukao njenog sina i čak pokušao da im zapali drvenu ogradu.

- Kad je palio, on ga je pitao šta radi, a ovaj ga je pesnicama u stomak izudarao. Ja sam to gledala. A drugi put je Živa došao s podlivima ispod očiju i rekao da ga je V. tukao, a da se on nije branio. I evo, treći put ga je dokrajčio, ubio ga - kaže Cveta.

Foto-Ilustracija: flickr/N. Feans

OPŠTINA PLAĆA SAHRANU 

Meštani Karlovaca su u šoku, jer uglavnom svi znaju tu priču kako ga je majka maltretirala.

- Pored nje, još na ovakav način da umre. Pa on to, jadničak, nije zaslužio. Išao sam s majkom da ga identifikujemo. Telo se raspalo, prepoznao sam Živu po čizmama, po kojima ga celi Karlovci znaju - kaže jedan komšija i dodaje:

Obducenti su bili iznenađeni prizorom koji su videli.

- Lice uopšte nije imao, da li ga je neka životinja pojela ili šta već, ali uopšte lica nema. Samo lobanja, bez imalo kože - tvrdi izvor.

Predsednik sremskokarlovačke opštine Nenad Milenković je rekao da će troškove sahrane snositi opština.

Obducenti su bili iznenađeni prizorom koji su videli Foto: Telegraf

MOJ SIN TO NIJE SAM URADIO 

Otac osumnjičenog V. K. juče je rekao:

- Ono što jedino mogu da kažem je da to moj sin nije mogao sam da uradi.

Podsetimo, V. je na saslušanju u policiji rekao da je "hteo da se malo poigra s ludim Živom i da ga još više uplaši".

- Bilo mi je smešno jer sam znao da se Živa ni od koga nije branio - rekao je maloletnik. V. je sudija za maloletnike odredio pritvor do 30 dana.

VIDEO Ispovest majke transrodnog ubice:

(Telegraf.rs/Kurir)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realista

    12. septembar 2018 | 10:46

    Ovo dijete zatvoriti doživotno jer je to mali Hannibal Lector. Sadista odmalena, to se ne može izliječiti i radi bezbjednosti građana ne smije vidjeti svijetlost dana.

  • Zdravko !

    12. septembar 2018 | 10:39

    Trebalo bi mu zatvorit roditelje na nekoliko godina !

  • Vesna Sabac

    12. septembar 2018 | 12:17

    Nije ovo cudoviste od deteta ostavilo coveka u zivotu ,ubio je on njega odmah . Kako god da je bio vezan covek bi se gladan i zedan borio da se odveze makar bi vikao ,nisu Karlovci dzungla da nema ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA