≫ 

Incident u niškoj fabrici aluminijuma: Trojica radnika povređena

Jedan od trojice povređenih odmah je otpušten kući, dok su druga dvojica zadržana na lečenju

  • 7

Dve osobe su teško povređene, a jedna je zadobila lake povrede u incidentu u fabrici "Nisal" u Nišu. Ovo preduzeće se inače bavi preradom aluminijuma, a radnici su povređeni kada ih je prilikom prelivanja tečnog aluminijuma poprskala ta smesa. Prvobitno su mediji preneli informaciju da se u fabrici dogodila eksplozija, a potom i požar u cik zore i da su radnici tada povređeni.

Eksplozija u fabrici "Milan Blagojević" u Lučanima: Ima povređenih

Oni su prebačeni u Urgentni centar gde im je ukazana pomoć. Lekari UC Niš po službenoj dužnosti obavestili su policiju u 4.50 časova da su primljena trojica radnika "Nisala" koji su povređeni tokom noći.

Obavešteno je Osnovno javno tužilaštvo u Nišu, a policja je obavila uviđaj radi utvrđivanja svih okolnosti nemilog događaja, ali i odgovornosti nadležnih službi u ovom preduzeću.

ZADRŽANI NA KLINICI ZA PLASTIČNU HIRURGIJU

Jedan od trojice povređenih, kako navode u Kliničkom centru u Nišu, odmah je otpušten kući, dok su druga dvojica zadržana na lečenju.

- Dvojica radnika koji imaju 46 i 49 godina zadržani su na odeljenju Klinike za plastičnu hirurgiju i nisu životno ugroženi. Oni su zadobili opekotine drugog stepena na grudnom košu, stomaku i podlakticama i do daljnjeg ostaće na lečenju - navode u Kliničkom centru u Nišu.

(D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ivan s

    14. oktobar 2018 | 12:17

    Niš ima fabriku?

  • N N

    14. oktobar 2018 | 14:44

    Koji je ovo slucaj po redu u poslednjih par meseci da se ljudi teze povredjuju ili gube zivote na poslu ? Sta je preduzelo Ministarstvo rada pp tom piyanju ? U Italiji zbog onog mosta Ministar saobracaja iste sekunde podnese ostavku kolko se secam.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA