≫ 

Stravični lančani sudar na auto-putu kod Kragujevca: Jedna osoba poginula, vatrogasci sekli zgužvani kombi u dimu zbog zapaljenog rastinja (FOTO)

Jedna osoba je, nažalost, poginula

  • 20

Na niškom auto-putu, 2 kilometra posle isključenja za Kragujevac u smeru ka Nišu, danas se desio lančani sudar u kome je učestvovalo više vozila. Jedna osoba je prevezena u Klinički centar Kragujevca, ali bez znakova života.

Sudar je verovatno izbio zbog dima koji se nadvio nad putem, nakon što je neko palio nisko rastinje.

Na internetu su se pojavile fotografije, za koje se pretpostavlja da su sa lica mesta, a na kojima se vidi da su u sudaru učestvovali kamioni, automobili, kombiji... Još uvek se ne zna da li ima povređenih i poginulih, ali su ekipe policije, vatrogasaca i Hitne pomoći izašle na lice mesta.

Čitalac "Telegrafa" Darko poslao je fotografiju sa lica mesta. Kako kaže, i sam vozi kombi i potresen je slikom koju je video.

- Video sam telo u sedećem položaju u zgužvanoj kabini i dvojicu vatrogasaca koji pokušavaju da ga izbave. Strovila se velika gužva u saobraćaju - priča Darko.

Međutim, gusti dim stvara tolike probleme da su pojedini vozači odlučili da pređu u suprotan smer i vrate se nazad, što dodatno stvara opasnost od novog sudara.

Jagodinka diplomirala i dobila automobil, posle mesec dana pronašla ga je u pepelu, i to zbog jedne babe (FOTO)

Ovo nije prvi put da paljenje njiva izaziva udes, jer se 4. oktobra dogodio i lančani sudar kod Leskovca, zbog dima koji je izazvao rašireni požar potekao od paljenja strnjike.

VIDEO Stravični lančani sudar na autoputu kod Kragujevca

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    18. oktobar 2018 | 15:06

    E sada lepo uhapsiti te koji pale ,pa sledecem nece pasti na pamet.Kako su ljudi neodgovorni i bezobrazni.Sramota

  • ANTIROM

    18. oktobar 2018 | 14:50

    Jel moze tim piromanima I ludacima da neko stane na put I da ih posalje na robiju!

  • Sima

    18. oktobar 2018 | 14:44

    Aman, dokle će se više tolerisati ovi piromani koji pale strnjiku pored puteva? Gde je sada Okanoviċ i društvo da konačno podnesu amandman na zakon o bezbednosti u saobraćaju i uvođenje drakonskih kazni za one koji svojim nemarom ubijaju ljude?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA