≫ 

Priča iz Obrenovca koja ledi krv u žilama: Mileva je sa momkom svoju školsku drugaricu mesecima držala vezanu lancima i terala da prosi

Policajci su prilikom pretresa kuće pronašli potpuno zapuštenu i izbezumljenu devojku vezanu lancima

  • 6

Nenad P. (35) i Mileva M. (27), ljubavni par iz Velikog Polja kod Obrenovca, uhapšeni su zbog sumnje da su dvadesetosmogodišnju devojku držali u ropstvu i terali je na prosjačenje.

I OVOG IMA KOD NAS: U državi 18 slučajeva seksualne eksploatacije, prinudnog braka i prosjačenja

Policajci su u saradnji sa Višim tužilaštvom u Beogradu upali u kuću u Velikom Polju i pronašli potpuno zapuštenu i izbezumljenu devojku vezanu lancima.

- Prilikom pretresa, zatekli smo žrtvu u nehumanim i nehigijenskim uslovima, u izuzetno lošem psihofizičkom stanju. Sumnja se da su je od januara prošle godine primoravali na prosjačenje, izgladnjivali i vezivali lancima kako bi sprečili njeno bekstvo - otkriva Informerov izvor iz istrage.

Žrtva trgovine ljudima potiče, inače, iz socijalno ugrožene porodice i Milevina je školska drugarica. Obe su rođene u jednom manjem mestu u Vojvodini i poznaju se od detinjstva. Znajući za njenu tešku materijalnu situaciju, Mileva joj je u januaru prošle godine predložila da se preseli kod nje i Nenada u Veliko Polje.

- Osim ponuđenog stana, drugarici je obećala i pomoć oko pronalaženja posla. Međutim, ubrzo su Milena i Nenad pokazali svoje prave namere. Uzeli su joj mobilni telefon i naterali je da prosi za njih po ulicama, uz pretnje da će joj u suprotnom pobiti porodicu. Izgladnjivali su je i zanemarivali, a tokom noći držali su je u lancima kako ne bi pobegla - dodaje naš sagovornik.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu za trgovinu ljudima, privedeni na saslušanje u Više tužilaštvo u Beogradu.

(Telegraf.rs/ Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • S.

    19. oktobar 2018 | 11:25

    Muciteljima BUKAGIJE.

  • Neimar

    19. oktobar 2018 | 12:04

    I stabi uradio coveku dati tvoje milije tako muce i pate i kaze ubili ili ubijo ja se nikom necudim ko ovakvu gamad ubija

  • Душан

    19. oktobar 2018 | 14:02

    Ово треба у Падињак , најпре да зараде за боравак , а потом да надокнаде сву штету и психичку бол проведених годину ипо у тортури и иживљаваљу!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA