≫ 

Novo hapšenje povodom slučaja razbijanja u Beton hali: "Pala" još dva nasilnika

Za sada je uhapšeno petoro izgredika

  • 9

Nakon incidenta koji se 7. oktobra dogodio u jednom klubu u Beton hali policija je privela još dvojicu huligana.

"Letele su čaše i flaše, samo smo pokušali devojke da sklonimo..." Bojan Marović se oglasio nakon drame u Beton hali (VIDEO)

Uhapšeni su S. B. (1992) i A. V. (1991) zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično delo nasilničko ponašanje.

- Oni se sumnjiče da su pretukli nekoliko ljudi i polomili inventar u jednom beogradskom ugostiteljskom objektu. Policija je, povodom istog događaja, prethodno uhapsila M. H. (1993), M. Č. (1994) i P. K. (1993) koji se, takođe, sumnjiče za krivično delo nasilničko ponašanje. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih oslova u Beogradu identifikovali su sve učesnike ovog događaja i intenzivno tragaju za više osoba. Osumnjičeni S. B. i A. V. su privedeni nadležnom tužiocu i njima je određen pritvor do 30 dana - saopštili su u MUP.

Grupa od 10 do 15 muškaraca upala je oko ponoći (6. na 7. oktobar) u jedan od klubova u Beton hali i palicama potpuno demolirala lokal, pri čemu je bilo i povređenih.

- Bacali su sve sa stolova, lomili sve što im je palo pod ruku... Goste koji nisu uspeli da se sklone udarali su palicama... Krvi je bilo na sve strane. Sve se odigralo munjevito: uleteli su, napravili haos za dva minuta i pobegli - ispričao je te večeri jedan od očevidaca.

Kako je izgledalo prvo hapšenje jednog od nasilnika iz iz Beton hale

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bob

    19. oktobar 2018 | 18:00

    Pre svega to nisu navijaci oni su razbijaci dve razlicite stvari ,zbog tih prostaka normalan covek nesme povesti dete ili zenu na utakmici.

  • Rikverc

    19. oktobar 2018 | 19:50

    Kad počnu krv da pišaju bice im jasno ko su.

  • Лицемер

    19. oktobar 2018 | 16:42

    То су ти навијачи. Искоче маскирани из мрака у групи (кад су сами боје се да кажу да навијају и за репрезентацију) ударе на слабије и побегну. Као Шиптари.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA