Monstruozno iživljavanje nad devojkom iz Obrenovca: Terali su je da jede izmet, tukli je, silovali metlom, urinirali po njoj

"Bilo je to mučno gledati i slušati. Ponašali su se prema njoj kao prema životinji, robinji"

  • 8

Mileva M. (27) i njen ljubavnik Nenad P. (35) iz Velikog Polja kod Obrenovca uhapsili su u četvrtak jer su skoro dve godine držali kao robinju njenu školsku drugaricu J.V. (28) i zverski je mučili. Nesrećnu devojku su držali vezanu lancem, silovali je metlom, terali je da jede izmet, žigosali žaračem i primoravali na prosjačenje i prostituciju.

Priča iz Obrenovca koja ledi krv u žilama: Milena je sa momkom svoju školsku drugaricu mesecima držala vezanu lancima i terala da prosi

Kako smo saznali od izvora bliskom istrazi J.V. je rodom iz Banata, kao i Mileva i zajedno su išle u školu, ali se ova pre više od deset godina preselila kod dečka u Veliko Polje.

Foto: Pixabay

- Jelena je ovde došla u januaru prošle godine. Ona je navodno bila Milevina drugarica. Mileva je iskoristila to što je bila u svađi s roditeljima i namamila je da dođe u Veliko Polje, obećala je da će joj pomoći da se sredi i da će joj naći posao. Međutim od početka je planirala da pretvori J.V. u robinju. Čim se J.V. pojavila kod njih, oni su je vezali, oteli joj telefon i zapretili da će ubiti nju i njenu porodicu ako ih ne bude slušala. J.V. ima pravo na socijalnu pomoć od 11.800 dinara i to su joj Mileva i Nenad svakog meseca otimali. Vodili bi je zajedno da podigne novac, a potom bi joj uzeli sve i terali je da ide da prosi. Ukoliko ne bi donela dovoljno novca, dobijala bi batine kad stigne kući. Nigde iz Obrenovca nije mogla da ide, jer su joj sva dokumenta uzeli, a i ona je psihički malo obolela, te se mučena nije sama snalazila - priča izvor.

Prema njegovoj priči Mileva i Nenad su zverski maltretirali devojku a terali su i svoju decu da biju jadnu J.V.

- Mileva je tukla, primoravala je da ide da prosi za njih. Ni dinara joj nisu davali, a način na koji su je mučili gori je od onoga što se može videti u najgorim filmovima. Vezivali su je lancem ko psa, terali je da jede izmet, njihov, ali i pseći, jer su psi s njima bili u kući. Terala je decu da joj mokre u usta, kleštima joj je čupala nokte... Pekla ju je užarenim gvožđem po rukama, silovala je metlom i dovodila muškarce da se iživljavaju nad njom za pare - priča jezive detalje komšija i dodaje da su mučenu devojku kupali jednom mesečno, i to nasred dvorišta hladnom vodom.odili bi je zajedno da podigne novac, a potom bi joj uzeli sve i terali je da ide da prosi.

Foto: Profimedia/Alamy

Nenadov komšija kaže da je znao da se Mileva i njen dečko iživljavaju nad J.V.  ali da iz straha od njih nije smeo da pozove policiju.

- Bilo je to mučno gledati i slušati. Ponašali su se prema njoj kao prema životinji, robinji. Pokušavali smo da joj damo da jede, ali Nenad to nije dozvoljavao, čak je brata udario zbog toga i slomio mu zub. Prijavljivali smo policiji, ali šta vredi. Kad oni dođu, ona jadna ne sme da kaže ništa. Čak je u nekim situacijama i Nenadu bilo zlo od onoga što je Mileva radila nesrećnici, ali ni on ništa nije mogao jer mu je žena rekla da ako joj bude držao stranu, da će otići i ostaviti mu četvoro njihove dece. - objašnjava komšija.

Prema rečima komšija, Mileva i Nenad su strah i trepet u ovom romskom naselju i niko nije smeo da se usudi da ih prijavi policiji.

- Svi smo znali šta joj rade, ali znate kako je on je opasan čovek, nasilan. Jedan Nenadov rođak koji živi u selu krišom je hranio J.V. pa je ovaj i njemu pretio zbog toga - priča meštanin i dodaje da su je njih dvoje vodili kod raznih ljudi i terali je da se prostituiše.

Policija je dobila anonimnu izjavu Foto-ilustracija: Telegraf

Kada je neko anonimno dojavio policiji i kada su oni došli, devojku su zatekli skoro mrtvu.

- Bilo je policije koliko hoćete ovde u naselju. Čuo sam da su devojku zatekli maltene mrtvu, kako leži vezana lancima na podu. Tada su ovo dvoje uhapšeni. Ponašali su se kao da je neka greška u pitanju, uopšte se nisu potresli - naveo je komšija.

Osumnjičeni su, uz krivičnu prijavu ya trgovinu ljudima privedeni u Više tužilaštvo u Beogradu.

(Telegraf.rs/ Informer)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ian

    20. oktobar 2018 | 11:16

    Pa ovo dvoje bezdusnika treba ubiti smrt streljanjem sramota jedna sto su sve romi u stanju uraditi za novac na smrt to.

  • Horor

    20. oktobar 2018 | 10:57

    Ovo je tuga. Monstrumi ! Cigani i ciganska posla. Traze ,pozivaju se na ljudska prava,a vecina ni ne zna sta je ljudskost!! Iz ociju bi ukrali,prevarili ,ma Kusturica ih je lepo prikazao,a meni zgadili jos u slucaju jadnog Alekse.

  • Tea

    20. oktobar 2018 | 10:51

    Komsije sve znali sta joj rade i to trajalo vise od godinu dana a nisu prijavili policiji.Ja bih i te komsije u zatvor zajedno sa monstrumima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA