Nišlija pretukao devojku zbog ljubomore: U cik zore uleteo u njen stan i udarao je čime je stigao jer je mislio da ga vara

On je odmah uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati

  • 6
Žena, žene, nasilje, ubistvo, zlostavljanje, pištolj, pesnica Foto - Ilustracija: Telegraf/Pixabay

Niška policija uhapsila je N. M. (21) zbog zlostavljanja i mučenja jer je surovo pretukao svoju dvadesetjednogodišnju devojku sumnjajući da ga vara.

Kako je saopštila niška policija, on je u ranim jutarnjim satima došao u devojčin stan, usledila je svađa nakon čega joj je zadao više udaraca po glavi i telu a zatim se udaljio u nepoznatom pravcu.

Prema nezvaničnim saznanjim, mladić je poludeo jer je slučajno saznao da se njegova devojka dopisivala sa drugim.

Monstruozno iživljavanje nad devojkom iz Obrenovca: Terali su je da jede izmet, tukli je, silovali metlom, urinirali po njoj

Napadač je uhapšen i određeno mu je zadržavanje do 48 sati Foto-ilustracija: Profimedia/imageBROKER

- On je sa društvom bio u jednom kafiću gde je slučajno upoznao neke momke iz jednog grada u istočnoj Srbiji odakle je i njegova cura. Pitao ih je da li je znaju, a jedan od njih je rekao da je sa njom u ljubavnoj vezi i pokazao mu poruke u telefonu. Momak je pobesneo od ljubomore i otrčao u njen stan nakon čega je usledio haos. Tukao je čime je stigao, stan je izgledao kao da je bomba pala, sve je bilo polomljeno - kažu naši sagovornici iz istrage.

Devojka koja je zadobila brojne povrede zbrinuta je u Hitnoj pomoći.

- Policija je odmah otišla u Hitnu pomoć da bi od nje uzela izjavu. U međuvremenu, tamo je stigao i napadač jer se povredio dok je lomio stvari ne sluteći da će u Hitnoj pomoći zateći policiju. On je odmah uhapšen i određeno

mu je zadržavanje do 48 sati - saznajemo od naših izvora.

Preplašena devojka najpre je tvrdila da napadača ne poznaje, ali je nakon operativnog rada objasnila šta se u stvari desilo.

(Telegraf.rs/D. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Robert

    21. oktobar 2018 | 14:23

    Dajte mu deset godina robije. Inace ce i drugi tako, ako ih pustate. Devojka ili zena nije u vlasnistvo nicije. I da ga je prevarila, mogao je da raskine vezu i kraj. A ne da je unakazi. Za samar babi u austriji bi dobio 10 godina robije.

  • Marijana Bakov

    21. oktobar 2018 | 15:49

    Ovog u rudnik na tezak fizicki rad da se nauci pameti.Zena nije stvar , nije nicije vlasnistvo.Moj kum ima troje dece,kada mu kuma rekla da se zaljubila u nekog lika sa fejsa i da ga ostavlja posle 22 godine braka,on joj rekao ceo zivot sam bio dzentlem i sad cu , pomoci cu ti da se spakujes , da te nikada vise ne vidim.Posle tri meseca baja sa fejsa je prebio ko macku,zvala molila da se vrati ali kum rec ja drzim rec dzentlem sam postovao sam te , sada imas bulevar kralja Akeksandra pa trazi novu zrtvu,jer kada si me varala sa njim , uvek si govorila da si tamo u sopingu.

  • Bob

    21. oktobar 2018 | 13:33

    Deset godina i na popravni taj se tesko moze popraviti jer ljubomora je neizleciva bolest.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA