Erikin otac neutešan posle porodične drame: "Čita" je rekao da idu do njegovog rođaka po namirnice i da će je vratiti za sat vremena

Ceo grad sam pretražio i kada sam video da ih nigde nema, odmah sam obavestio policiju - ispričao je uznemireni otac

  • 4

Devetogodišnja devojčica Erika Čordaš iz Sente koja je juče oko 12 sati nestala, pronađena je kod železničke stanice u ovom mestu-javljaju iz Policijske uprave u Kikindi.

Potraga za nestalom maloletnim devojčicom koja je iz roditeljskog doma otišla sa A.T. trajala je više od 24 sata. Nestanak je prijavio njen otac Šandor Čordaš iz Sente koji je ispričao šta se zapravo desilo:

- A.T. je bio gost u našoj kući, tačnije kod nas na salašu. Pošto ga poznajemo i teško živi, zamolio nas je da prespava kod nas, što smo mu dozvolili. Sutradan je rekao da ide kod rođaka po namirnice i pitao je da li Erika može da pođe sa njim i da će se vratiti pre mraka. Kako je počeo da pada mrak, a oni se nisu vraćali zabrinuo sam se i otišao sam u policiju da prijavim nestanak - rekao je otac male Erike.

Kako Telegraf saznaje, izvesni A.T. je Šandorov prijatelj koji teško živi, pa se devojčicin otac sažalio nad njim i u poverenju ga pustio sa ćerkom da ode po hranu, jer je A.T. obećao d ace devojčicu vratiti za sat vremena. Međutim, kako je prošlo nekliko časova a devojčice nije bilo, Šandor je krenuo u potragu:

- Ceo grad sam pretražio i kada sam video da ih nigde nema, odmah sam obavestio policiju - ispričao je uznemireni otac.

Devojčica je nakon detaljne potrage pronađena kod železničke stanice u Senti. Kako je rečeno u PU u Kikindi:

- Devojčica je dobro, u dobrom zdravstvenom stanju je.

U toku je rad nadležnih službi sa A.T. koji je odveo devojčicu da kupe hranu.

(D.I.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jekana

    21. oktobar 2018 | 17:18

    A rodjace s kim si ti pustio dete? I ovaj nije cist!

  • Kraljevina Srbija

    21. oktobar 2018 | 17:29

    Pusti dete sa,robijašem pa onda glumi brižnog oca.Njega isto na robiju

  • Btana

    21. oktobar 2018 | 21:35

    A sta si ti,izrentao dete robijasu na sat vremena???Sto bi on trazio da ona podje s njim na sat vremena???A sto bi ti dozvolio da ti neko a pogotovu robijas pozajmi dete na 5 sekundi a ne na sat ili vise vremena???Treba sad da platis za to sto si uradio a ne bih se kladio da nisi od njega uzeo i neke pare....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA