≫ 

Uhapšen osumnjičeni za otmicu devojčice iz Sente: Sumnja se da je A.T. (56) odveo dete (9) da kupe hranu, ali je nije vratio kući

Određeno mu je zadržavanje od 48 sati

  • 8

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Senti, po nalogu nadležnog tužioca uhapsili su A.T. (56) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo otmica.

Pronađena nestala devojčica iz Sente: Našli su je kod železničke stanice

On se sumnjiči da je odveo devetogodišnju devojčicu da kupe hranu, ali je nije vratio kući.

Oteta devojčica Foto: MUP Srbije

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Subotici.

Da podsetimo, devetogodišnja Erika Čordaš iz Sente nestala je rano jutros nakon što je otišla sa muškarcem A. T. (56) u prodavnicu. A. T sa kojim je devojčica nestala je inače povratnik i od ranije poznat policiji. On je sinoć došao i prespavao kod porodice Čordaš na salašu, a danas je sa devojčicom uz očev pristanak otišao po hranu. Kada je otac shvatio da ih veoma dugo nema on je otišao i sve prijavio policiji.

Foto: Telegraf

Devojčica je pronađena nekoliko sati nakon toga na železničkoj stanici, živa i zdrava ali još nije poznato gde je do tada bila i gde je planirala da ode.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oo

    21. oktobar 2018 | 17:30

    Prvo vi proverite oca, koji je uopste dozvolio da ovaj bolestan covek odvede njegovo dete. Pa makar i do kapije pa je trebao malo razmisliti. Strasno!

  • Тодорић

    21. oktobar 2018 | 17:29

    И родитеље,пустили су дете ем са непознатим,ем криминалцем. Зашто тетошите неодговорне родитеље?

  • Satanista 1.

    21. oktobar 2018 | 17:45

    Kakva sad otmica kad je otac poslao ćerku dobrovoljno sa nepoznatim čovekom,dali ovaj nepoznati nije dozvolio devojci da vrati kući,ovo odudara od termina otmica i malo je drugačije ako nečeg nezakonitog i kriminalnog ima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA