Upucani navijač Partizana zanemeo: Štiti svoje napadače, ne želi da kaže ko je pucao u njega

Na Lujanskog je napadač ispalio četiri hica, od kojih ga je jedan pogodio u butinu

  • 28

Milan Lujanski (21) koji je u utorak uveče ranjen u butinu u novobeogradskom Bloku 62, ne sarađuje sa policijom i ne želi da kaže ko je i zašto pucao u njega.

Milan Lujanski (21) je upucan na Novom Beogradu: Policiji je poznat od zimus, kada je nakon derbija uhapšen sa hrvatskim navijačima

- Kod njega je pronađena veća suma novca, kao da je krenuo na sastanak da izvrši neki posao. Napad se dogodio nedaleko od zgrade u kojoj stanuje, na igralištu na kom se okupljaju on i njegova ekipa. To govori da su napadači tačno znali gde stanuje  i gde se kreće  i da nisu oklevali da ga napadnu na njegovoj terotoriji. On najverovatnije zna osobu koja je pucala u njega, a nije isključeno da su u pitanju osobe iz navijačkog miljea - kaže sagovornik "Srpskog telegrafa".

Milan Lujanski Foto: Telegraf, Facebook/Милан Лујански

Kako sagovornik dodaje, Lujanski je učestvovao u incidentima na derbiju u kom su učestvovali i hrvatski huligani od kojih je jedan, Ante Firić, nedavno stradao pod sumnjivim okolnostima u blizini Zagreba. Moguće je da je ova pucnjava najava sukoba između zaraćenim frakcijama "Grobara.

Punjava se dogodila između zgrada na Novom Beogradu Foto: Telegraf

Na Lujanskog je napadač ispalio četiri hica, od kojih ga je jedan pogodio u butinu. Ranjeni maldić je uspeo da pobegne  do obližnjeg parkića i sedne na klupu, gde ga je pronašao jedan od stanara obližnjih zgrada, koji mu je podvezao ranu i pozvao Hitnu pomoć i policiju.

(Telegraf.rs/ Srpski telegraf)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    24. oktobar 2018 | 00:17

    Svaka cast, nikada cinkaros.

  • Odlično!

    24. oktobar 2018 | 06:52

    Imao veću sumu novca? Zaradio je sigurno?! I sad će da se leči o trošku poreskih obveznika. Svaka čast, državo Srbijo!

  • PFCNesa

    24. oktobar 2018 | 06:49

    Ej a kako se postaje profesionalni napadac, nije za mene nego me najmladji sin stalno pita??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA