Zapaljen luksuzni džip u Novom Sadu: Usred noći čula se stravična eksplozija, građani uznemireni

Novosađanin čije je vozilo, prema prvim pretpostavkama bilo meta, i ranije je osuđivan

  • 2

Automobil marke "volvo XC 90" je eksplodirao noćas oko 2.30 sati na Grbavici u Novom Sadu. Prema nezvaničnim saznanjima koristio ga je jedan od vođa navijača FK Vojvodina i član skupštine ovog novosadskog superligaša.

Prema informacijama iz policije, tom Novosađaninu je i ranije automobil zapaljivan, a bio je i osuđivan zbog prodaje droge i napada na policajca. 

Na teren je izašla i Hitna pomoć, ali u incidentu nije bilo povređenih.

Više informacija znaće se tokom dana, posle veštačenja.

Za sada nije poznato da li ovaj incident ima veze sa poslednjim dešavanjima oko FK Vojvodina, odnosno saopštenjem koje su pre dva dana medijima dostavili pojedini navijači, članovi Skupštine kluba, a u kojem su otvoreno kritikovali rukovodstvo apelujući na ostale navijače da ne dozvole dalje urušavanje kluba.

(Telegraf.rs/021.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Drain Brain

    26. oktobar 2018 | 11:03

    Stanje redovno! Kriminala nema! Ponekad neko vozi sa nevezanim pojasem. A to sto jednom nedeljno neko vozilo odleti u vazduh, verovatno je zbog neispravnih svecica, sevnula varnica i to je to. Drzavo, ima li te? Ili smo i policajce izvezli?

  • SU

    26. oktobar 2018 | 11:20

    Ko god da je bio vlasnik auta ovakav kriminal je za osudu jer ima ko da brine o javnom redu i miru,ako smo uređena država kako vlast tvrdi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA